Promocija knjige slika 2.jpg

23.10.2013. | Monografija „Vojnoobaveštajna služba u Srbiji“ predstavljena na sajmu knjiga

Jedno od najznačajnijih dela, koje je tokom ove godine Medija centar „Odbrana“ predstavio čitalačkoj publici, monografija „Vojnoobaveštajna služba u Srbiji“, predstavljena je danas posetiocima sajma na štandu te izdavačke kuće.

Slika 1.jpg

20.09.2013. | Predsednik Narodne skupštine Republike posetio VOA

Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije Nebojša Stefanović posetio je danas Vojnoobaveštajnu agenciju Ministarstva odbrane Republike Srbije.

rodna_ravnopravnost_180913_.jpg

18.09.2013. | Sastanak o rodnoj ravnopravosti održan u VOA

Članice i članovi analitičke grupe MO i VS za praćenje i analizu sprovođenja Nacionalnog akcionog plana za primenu Rezolucije 1325 SB UN održali su danas jedanaesti sastanak u Vojnoobaveštajnoj agenciji (VOA).

VOA logo

15.07.2013. | Odbor za kontrolu službi bezbednosti obavio prvu nadzornu posetu vojnoobaveštajnoj agenciji

Članovi Odbora za kontrolu službi bezbednosti koje je predvodila predsednik Odbora Jadranka Joksimović, realizovali su prvu nadzornu posetu Vojnoobaveštajnoj agenciji u skladu sa Planom rada Odbora, a radi utvrđivanja činjenica o eventualnom nezakonitom postupanju VOA prema pripadnicima Agencije koji su se obratili Generalnom inspektoru službi i Zaštitniku građana.

8.jpg

27.06.2013. | Poseta delegacije Odbora za kontrolu službi bezbednosti Vojnoobaveštajnoj agenciji

Predstavnici Odbora za kontrolu službi bezbednosti Narodne Skupštine Republike Srbije posetili su danas upravni deo Vojnoobaveštajne agencije (VOA) Ministarstva odbrane RS.

koncert-nasa-deca-2013.jpg

19.04.2013. | Koncert "Naša deca"

Na tradicionalnom koncertu „Naša deca“, uz pratnju Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“, sinoć su u Domu vojske nastupila deca čiji su roditelјi zaposleni ili penzionisani pripadnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije. Podršku mladim talentima pesmom su pružili Ana Stanić, operski pevač Oliver Nјego i ovogodišnje predstavnice Republike Srbije na takmičenju za Pesmu Evrovizije u Malmeu, grupa „Moje 3“, koju čine Sara Jovanović, Mirna Radulović i Nevena Božović.

Šesta konferencija izaslanika odbrane Republike Srbije

26.03.2013. | Šesta konferencija izaslanika odbrane Republike Srbije

Beograd – Šesta godišnja konferencija izaslanika odbrane Republike Srbije održava se u Domu Garde ''Topčider'' u Beogradu od 25. marta do 29. marta ove godine, kako bi se analizirao rad vojnodiplomatskih predstavnika i definisali prioriteti za naredni period.

Promocija monografije ''Vojnoobaveštajna služba u Srbiji''

05.03.2013. | Promocija monografije ''Vojnoobaveštajna služba u Srbiji''

Vojnoobaveštajna agencija (VOA) predstavila je danas monografiju ''Vojnoobaveštajana služba u Srbiji'', u kojoj je prikazan istorijski razvoj Agencije.

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

Važniji linkovi

Pratite nas