poseta-bivsi-1

30.09.2014. | Bivši rukovodioci u poseti Vojnoobaveštajnoj agenciji

Bivši rukovodioci vojnoobaveštajne službe posetili su danas prostorije Vojnoobaveštajne agencije (VOA) Ministarstva odbrane Republike Srbije kako bi se upoznali sa sadašnjim uslovima rada, mogućnostima i kapacitetima Agencije.

da_silva.jpg

13.06.2014. | Predstavljanje novoimenovanog izaslanika odbrane Republike Angole

Zastupnik direktora Vojnoobaveštajne agencije brigadni general Slavoljub Dabić 11. juna je primio potpukovnika Eduarda da Silvu (Adăo Eduardo da Silva), novoimenovanog izaslanika odbrane Republike Angole u Republici Srbiji.

ispracajizaslanika1.jpg

11.06.2014. | Svečani koktel pred upućivanje izaslanika odbrane

U prostorijama Vojnoobaveštajne agencije (VOA) danas je održan koktel, koji je prešao u tradiciju, pred upućivanje izaslanika odbrane Republike Srbije na njihove dužnosti u inostranstvu.

ispracajpenzionera3.jpg

11.06.2014. | Ispraćaj penzionera Vojnoobaveštajne agencije

Beograd, 11. jun 2014. godine - Zastupnik direktora Vojnoobaveštajne agencije brigadni general Slavoljub Dabić danas je uručio plakete VOA penzionisanim pripadnicima u znak zahvalnosti za njihov rad u Agenciji.

VOA logo

20.05.2014. | Važno obaveštenje

Misija Republike Srbije pri Evropskoj uniji u Briselu otvorila je PayPal račun preko koga je moguće uplatiti humanitarnu pomoć, iz 193 zemlje i regiona, za žrtve poplava u Srbiji.

poseta_ministra21022014.jpg

21.02.2014. | Ministar odbrane Nebojša Rodić posetio VOA

Ministar odbrane u tehničkoj vladi Nebojša Rodić posetio je danas Vojnoobaveštajnu agenciju (VOA). U okviru prve zvanične posete Agenciji ministar se upoznao sa uslovima rada, kao i sa mogućnostima i kapacitetima VOA.

Slika 01s.jpg

20.02.2014. | Polaznici Visokih studija bezbednosti i odbrane u poseti VOA

Polaznici Visokih studija bezbednosti i odbrane posetili su danas Vojnoobaveštajnu agenciju Ministarstva odbrane Republike Srbije.

Vladisavljevic-Dabic.jpg

24.01.2014. | Primopredaja dužnosti u Vojnoobaveštajnoj agenciji

U Ministarstvu odbrane danas je obavljena primopredaja dužnosti između dosadašnjeg direktora Vojnoobaveštajne agencije (VOA) brigadnog generala Dragana Vladisavljevića i pukovnika Slavoljuba Dabića, koji će obavljati dužnost zamenika direktora VOA.

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

Važniji linkovi

Pratite nas