ispracajizaslanika1.jpg

Svečani koktel pred upućivanje izaslanika odbrane

11. 06. 2014

Beograd, 11. jun 2014. godine – U prostorijama Vojnoobaveštajne agencije (VOA) danas je održan koktel, koji je prešao u tradiciju, pred upućivanje izaslanika odbrane Republike Srbije na njihove dužnosti u inostranstvu.

Zastupnik direktora VOA brigadni general Slavoljub Dabić rekao je tom prilikom da je prioritet u njihovom radu obavljanje diplomatske funkcije u oblasti odbrane, odnosno predstavljanje i zaštita interesa Ministarstva odbrane RS i Vojske Srbije u inostranstvu.

Uz želju da što uspešnije obave svoj posao, brigadni general Dabić je ukazao da su kompetencije izaslanika odbrane široke i da su oni važan oslonac i nezamenljiv deo naših diplomatskih misija u svetu.


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 29.03.2019. | Saopštenje o tribini o NATO agresiji

    U skladu sa Programom obeležavanja 20 godina od odbrane od NATO agresije, izaslanici odbrane Republike Srbije su u proteklom periodu organizovali niz događaja

  • 12.03.2019. | Pukovniku Rašeti francuski orden Nacionalnog reda za zasluge

    Nekadašnjem izaslaniku odbrane Republike Srbije u Republici Francuskoj pukovniku Zoranu Rašeti uručen je orden Nacionalnog reda za zasluge, u rangu viteza

  • 09.03.2019. | Ministar Vulin na Konferenciji izaslanika odbrane

    Sastanku u okviru Konferencije izaslanika odbrane Republike Srbije, održanom danas u Domu Garde na Topčideru, prisustvovali su ministar odbrane Aleksandar Vulin, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović i članovi kolegijuma ministra odbrane i načelnika Generalštaba.

Važniji linkovi

Pratite nas