ispracajpenzionera3.jpg

Ispraćaj penzionera Vojnoobaveštajne agencije

11. 06. 2014

Beograd, 11. jun 2014. godine - Zastupnik direktora Vojnoobaveštajne agencije brigadni general Slavoljub Dabić danas je uručio plakete VOA penzionisanim pripadnicima u znak zahvalnosti za njihov rad u Agenciji.

- Svojim profesionalnim radom i zalaganjem uspešno ste realizovali sve poverene zadatke i sprečili iznenađenja. Zajedno sa vama bili smo korak ispred neprijatelja u cilju zaštite i odbrane nacionalnih interesa – rekao je brigadni general Dabić. On je naglasio da od zaposlenih očekuje da nastave sa dobrom tradicijom svojih prethodnika, jer je siguran da sadašnje državno i vojno rukovodstvo računaju da će svi pripadnici Vojnoobaveštajne agencije nastaviti i u budućnosti da odlično rade svoj posao.

Plakete Vojnoobaveštajne agencije dobili su pukovnici Bojan Stefanović, Dragomir Cupara, Ratko Todorović i potpukovnik Radimir Džodić.


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 29.03.2019. | Saopštenje o tribini o NATO agresiji

    U skladu sa Programom obeležavanja 20 godina od odbrane od NATO agresije, izaslanici odbrane Republike Srbije su u proteklom periodu organizovali niz događaja

  • 12.03.2019. | Pukovniku Rašeti francuski orden Nacionalnog reda za zasluge

    Nekadašnjem izaslaniku odbrane Republike Srbije u Republici Francuskoj pukovniku Zoranu Rašeti uručen je orden Nacionalnog reda za zasluge, u rangu viteza

  • 09.03.2019. | Ministar Vulin na Konferenciji izaslanika odbrane

    Sastanku u okviru Konferencije izaslanika odbrane Republike Srbije, održanom danas u Domu Garde na Topčideru, prisustvovali su ministar odbrane Aleksandar Vulin, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović i članovi kolegijuma ministra odbrane i načelnika Generalštaba.

Važniji linkovi

Pratite nas