ispracajpenzionera3.jpg

Ispraćaj penzionera Vojnoobaveštajne agencije

11. 06. 2014

Beograd, 11. jun 2014. godine - Zastupnik direktora Vojnoobaveštajne agencije brigadni general Slavoljub Dabić danas je uručio plakete VOA penzionisanim pripadnicima u znak zahvalnosti za njihov rad u Agenciji.

- Svojim profesionalnim radom i zalaganjem uspešno ste realizovali sve poverene zadatke i sprečili iznenađenja. Zajedno sa vama bili smo korak ispred neprijatelja u cilju zaštite i odbrane nacionalnih interesa – rekao je brigadni general Dabić. On je naglasio da od zaposlenih očekuje da nastave sa dobrom tradicijom svojih prethodnika, jer je siguran da sadašnje državno i vojno rukovodstvo računaju da će svi pripadnici Vojnoobaveštajne agencije nastaviti i u budućnosti da odlično rade svoj posao.

Plakete Vojnoobaveštajne agencije dobili su pukovnici Bojan Stefanović, Dragomir Cupara, Ratko Todorović i potpukovnik Radimir Džodić.


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 24.12.2018. | Završena Radionica o otvorenim izvorima

    Dirеktоr Vојnооbаvеštајnе аgеnciје brigаdni gеnеrаl Zоrаn Stојkоvić dоdеliо је u pеtаk, 21. dеcеmbrа, sеrtifikаtе pоlаznicimа Rаdiоnicе о upоtrеbi pоdаtаkа

  • 21.12.2018. | Sednica Odbora za kontrolu službi bezbednosti

    Odbor za kontrolu službi bezbednosti, na sednicama zatvorenim za javnost, održanim 21. decembra 2018. godine, razmatrao je i usvojio izveštaje o radu Vojnobezbednosne i Vojnoobaveštajne agencije, za prethodni period.

  • 11.12.2018. | Sаrаdnjа sа Rаdiо-tеlеviziјоm Srbiје

    Pоlаznici Prоgrаmа stručnоg usаvršаvаnjа zа rаd u izаslаnstvimа оdbrаnе, kојi sprоvоdi Vојnооbаvеštајnа аgеnciја, pоsеtili su 5. dеcеmbrа Rаdiо-tеlеviziјu Srbiје.

Važniji linkovi

Pratite nas