ngs1926jpg.jpg

22.06.2010. | Nove diplomatske predstavnike Ministarstva odbrane i Vojske Srbije primio načelnik generalštaba general potpukovnik Miloje Miletić

U utorak 22. juna u 13 časova, u kabinetu načelnika generalštaba održan je susret kome su prisustvovali general potpukovnik Miloje Miletić, zastupnik direktora VOA brigadni general Dragan Vladisavljević, šef odseka za međunarodnu vojnu saradnju u kabinetu NGŠ Mira Milenković, rukovodilac priprema pukovnik Stevan Stojisavljević i pripadnici nove generacije IO i pomoćnika IO.

Novi diplomatski predstavnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije uskoro na dužnostima

17.06.2010. | Novi diplomatski predstavnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije uskoro na dužnostima

Posle višemesečnih priprema i uspešno položenog završnog ispita, nova generacija IO i pomoćnika IO RS 17. juna je zvanično ispraćena uoči preuzimanja dužnosti.

nacelnik VOA dan VOA.jpg

05.05.2010. | Obeležen Dan Vojnoobaveštajne agencije

Vojnoobaveštajna agencija (VOA) u Domu garde u Topčideru obeležila je svoj dan - 6. maj. Svečanosti su prisustvovali predsednik Srbije Boris Tadić, ministar odbrane Dragan Šutanovac, ministri u Vladi Srbije, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Miloje Miletić, predstavnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, MUP-a, verskih zajednica, vojni izaslanici akreditovani u Srbiji i brojni gosti.

odbor slika1.jpg

20.04.2010. | Vojnoobaveštajna agencija podnela izveštaj o radu u 2009. godini

Odbor za odbranu i bezbednost Narodne Skupštine prihvatio je danas izveštaj o radu Vojnoobaveštajne agencije za 2009. godinu.

konf.jpg

12.04.2010. | IV konferencija IO RS

U Beogradu se od 12. do 20. aprila održava četvrta Godišnja konferencija izaslanika odbrane Republike Srbije. Konferencija je sastavni deo rukovođenja i unapređenja rada izaslanstava odbrane koja deluju u okviru naših diplomatskih misija u svetu i prilika da se izaslanici odbrane na najefikasniji način upoznaju sa pitanjima vezanim za njihov rad, dobiju smernice i instrukcije za naredno razdoblje i razmene međusobna iskustva.

0303.jpg

02.03.2010. | Odbor za odbranu i bezbednost usvojio izveštaj o radu VOA za 2008. godinu

VOA je planskim, organizovanim i neprekidnim angažovanjem u saradnji sa drugim subjektima odbrane u Srbiji učinila sve da obezbedi rukovodstvu sistema odbrane informacije i podatke koji su bili u funkciji donošenja odluka od značaja za bezbednost zemlje.

19.02.2010. | Ministar Šutanovac primio novounapređene generale

Ministar odbrane Dragan Šutanovac primio je danas novounapređene brigadne generale: Branka Andrića, načelnika Uprave za organizaciju, Dragana Vladisavljevića, zamenika direktora Vojnoobaveštajne agencije, Mlađena Niševića, načelnika štaba Komande za obuku, Srđana Novakovića, načelnika Uprave za opštu logistiku i Dušana Stojanovića, komandanta 2. brigade KoV i uručio im ukaze o unapređenju.

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

Važniji linkovi

Pratite nas