Novi diplomatski predstavnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije uskoro na dužnostima

Novi diplomatski predstavnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije uskoro na dužnostima

17. 06. 2010

Posle višemesečnih priprema i uspešno položenog završnog ispita, nova generacija IO i pomoćnika IO RS 17. juna je zvanično ispraćena uoči preuzimanja dužnosti. 

 
Tokom dana, ministar odbrane, gospodin Dragan Šutanovac primio je zastupnika direktora VOA brigadnog generala Dragana Vladisavljevića u pratnji novih izaslanika odbrane i pomoćnika, koji će u narednom periodu obavljati dužnost u 13 država. I ovom prilikom, ministar odbrane je, pored zadnjih instrukcija, poželevši prisutnima uspeh u radu, ukazao na važnost zadataka iz domena rada izaslanstava odbrane i podsetio na prioritete odbrambene i spoljne politike Republike Srbije. 
 
U večernjim satima, u sali Doma garde na Topčideru održana je svečanost, kojoj su pored pripadnika VOA, prisustvovale ugledne zvanice iz MO i VS, Ministarstva spoljnih poslova, SDPR i drugih institucija. Zastupnik direktora VOA, brigadni general Dragan Vladisavljević uručio je grupi oficira koja odlazi u inostranstvo putne isprave, a u ime svih, kolegama iz VOA na podršci u pripremama, zahvalio se pukovnik Nikola Lunić.


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 24.12.2018. | Završena Radionica o otvorenim izvorima

    Dirеktоr Vојnооbаvеštајnе аgеnciје brigаdni gеnеrаl Zоrаn Stојkоvić dоdеliо је u pеtаk, 21. dеcеmbrа, sеrtifikаtе pоlаznicimа Rаdiоnicе о upоtrеbi pоdаtаkа

  • 21.12.2018. | Sednica Odbora za kontrolu službi bezbednosti

    Odbor za kontrolu službi bezbednosti, na sednicama zatvorenim za javnost, održanim 21. decembra 2018. godine, razmatrao je i usvojio izveštaje o radu Vojnobezbednosne i Vojnoobaveštajne agencije, za prethodni period.

  • 11.12.2018. | Sаrаdnjа sа Rаdiо-tеlеviziјоm Srbiје

    Pоlаznici Prоgrаmа stručnоg usаvršаvаnjа zа rаd u izаslаnstvimа оdbrаnе, kојi sprоvоdi Vојnооbаvеštајnа аgеnciја, pоsеtili su 5. dеcеmbrа Rаdiо-tеlеviziјu Srbiје.

Važniji linkovi

Pratite nas