Novi diplomatski predstavnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije uskoro na dužnostima

Novi diplomatski predstavnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije uskoro na dužnostima

17. 06. 2010

Posle višemesečnih priprema i uspešno položenog završnog ispita, nova generacija IO i pomoćnika IO RS 17. juna je zvanično ispraćena uoči preuzimanja dužnosti. 

 
Tokom dana, ministar odbrane, gospodin Dragan Šutanovac primio je zastupnika direktora VOA brigadnog generala Dragana Vladisavljevića u pratnji novih izaslanika odbrane i pomoćnika, koji će u narednom periodu obavljati dužnost u 13 država. I ovom prilikom, ministar odbrane je, pored zadnjih instrukcija, poželevši prisutnima uspeh u radu, ukazao na važnost zadataka iz domena rada izaslanstava odbrane i podsetio na prioritete odbrambene i spoljne politike Republike Srbije. 
 
U večernjim satima, u sali Doma garde na Topčideru održana je svečanost, kojoj su pored pripadnika VOA, prisustvovale ugledne zvanice iz MO i VS, Ministarstva spoljnih poslova, SDPR i drugih institucija. Zastupnik direktora VOA, brigadni general Dragan Vladisavljević uručio je grupi oficira koja odlazi u inostranstvo putne isprave, a u ime svih, kolegama iz VOA na podršci u pripremama, zahvalio se pukovnik Nikola Lunić.


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

Važniji linkovi

Pratite nas