ngs1926jpg.jpg

Nove diplomatske predstavnike Ministarstva odbrane i Vojske Srbije primio načelnik generalštaba general potpukovnik Miloje Miletić

22. 06. 2010

U utorak 22. juna u 13 časova, u kabinetu načelnika generalštaba održan je susret kome su prisustvovali general potpukovnik Miloje Miletić, zastupnik direktora VOA brigadni general Dragan Vladisavljević, šef odseka za međunarodnu vojnu saradnju u kabinetu NGŠ Mira Milenković, rukovodilac priprema pukovnik Stevan Stojisavljević i pripadnici nove generacije IO i pomoćnika IO. 

 
U uvodnoj reči, zastupnik direktora VOA je upoznao načelnika generalštaba sa sadržajem završenih priprema grupe diplomata i predstavio izaslanike i pomoćnike izaslanika. Načelnik generalštaba, general potpukovnik Miloje Miletić istakao je najvažnije stavove VS o pitanjima važnim za bezbednost i odbranu zemlje, odnosima sa oružanim snagama drugih država, međunarodnim organizacijama i institucijama u sferi odbrane. Tokom izlaganja podsetio je da prioriteti Vojske Srbije i u narednom razdoblju ostaju profesionalizacija i proširenje učešća u MNOp. Upoznao je izaslanike sa dostignutim stepenom razvoja vojno-vojne saradnje sa državama u koje se diplomate upućuju i planiranim aktivnostima.


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 13.11.2018. | Brigadni general Stojković na Konferenciji SEEMIC

    Dirеktоr Vојnооbаvеštајnе аgеnciје brigаdni gеnеrаl Zоrаn Stојkоvić učеstvоvао је 7. nоvеmbrа u Тirаni nа 10. gоdišnjој kоnfеrеnciјi

  • 09.11.2018. | Obeležen Dan primirja

    U Vojnoobaveštajnoj agenciji danas je svečanim postrojavanjem pripadnika VOA obeležen 11. novembar - Dan primirja u Prvom svetskom ratu.

  • 24.10.2018. | Тribinа o vојnoj diplоmаtiјi

    Nа štаndu Мinistаrstvа оdbrаnе i Vојskе Srbiје nа bеоgrаdskоm Sајmu knjigа u utоrаk, 23. оktоbrа, оdržаnа је tribinа

Važniji linkovi

Pratite nas