Ministar Šutanovac primio novounapređene generale

19. 02. 2010

Ministar odbrane Dragan Šutanovac primio je danas novounapređene brigadne generale: Branka Andrića, načelnika Uprave za organizaciju, Dragana Vladisavljevića, zamenika direktora Vojnoobaveštajne agencije, Mlađena Niševića, načelnika štaba Komande za obuku, Srđana Novakovića, načelnika Uprave za opštu logistiku i Dušana Stojanovića, komandanta 2. brigade KoV i uručio im ukaze o unapređenju.

 
Ministar Šutanovac je uz čestitke istakao da će zajedničkim snagama nastaviti da rade na sprovođenju reformi sistema odbrane kakav država Srbija zaslužuje. On je posebno naglasio važnost završetka procesa profesionalizacije Vojske Srbije do kraja ove godine, koji je prioriteni zadatak celog sistema odbrane u narednom periodu.
 
Uvođenjem novog sistema vrednosti u budućnosti će se mnogo teže sticati visoki činovi. Shodno tome ministar je izrazio očekivanje da će novounapređeni brigadni generali nastaviti sa podizanjem ugleda Vojske Srbije i profesije.

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 13.11.2018. | Brigadni general Stojković na Konferenciji SEEMIC

    Dirеktоr Vојnооbаvеštајnе аgеnciје brigаdni gеnеrаl Zоrаn Stојkоvić učеstvоvао је 7. nоvеmbrа u Тirаni nа 10. gоdišnjој kоnfеrеnciјi

  • 09.11.2018. | Obeležen Dan primirja

    U Vojnoobaveštajnoj agenciji danas je svečanim postrojavanjem pripadnika VOA obeležen 11. novembar - Dan primirja u Prvom svetskom ratu.

  • 24.10.2018. | Тribinа o vојnoj diplоmаtiјi

    Nа štаndu Мinistаrstvа оdbrаnе i Vојskе Srbiје nа bеоgrаdskоm Sајmu knjigа u utоrаk, 23. оktоbrа, оdržаnа је tribinа

Važniji linkovi

Pratite nas