vest_humint1.jpg

Završen Osnovni obaveštajni kurs taktičkog nivoa

27. 10. 2015

Beograd - Pripadnici Vojske Srbije Republike Srbije uspešno su završili Osnovni obaveštajni kurs taktičkog nivoa HUMINT, koji je organizovao Centar za usavršavanje kadrova obaveštajne službe Vojnoobaveštajne agencije (VOA).

Kurs je, u periodu od 24. avgusta do 23. novembra, pohađalo osam starešina iz jedinica VS.

Uz čestitke zbog ostvarenih rezultata, direktor VOA brigadni general Slavoljub Dabić izrazio je zadovoljstvo zbog njihovog zalaganja i naglasio da oni moraju neprestano da se usavršavaju u svom poslu. On je istakao značaj realizacije ovog kursa za jedinice VS, jer će stečena saznanja preneti na pripadnike jedinica iz kojih dolaze.

Završetku kursa prisustvovao je i brigadni general Ilija Todorov, načelnik Uprave za obaveštajno-izviđačke poslove Generalštaba VS.


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 24.12.2018. | Završena Radionica o otvorenim izvorima

    Dirеktоr Vојnооbаvеštајnе аgеnciје brigаdni gеnеrаl Zоrаn Stојkоvić dоdеliо је u pеtаk, 21. dеcеmbrа, sеrtifikаtе pоlаznicimа Rаdiоnicе о upоtrеbi pоdаtаkа

  • 21.12.2018. | Sednica Odbora za kontrolu službi bezbednosti

    Odbor za kontrolu službi bezbednosti, na sednicama zatvorenim za javnost, održanim 21. decembra 2018. godine, razmatrao je i usvojio izveštaje o radu Vojnobezbednosne i Vojnoobaveštajne agencije, za prethodni period.

  • 11.12.2018. | Sаrаdnjа sа Rаdiо-tеlеviziјоm Srbiје

    Pоlаznici Prоgrаmа stručnоg usаvršаvаnjа zа rаd u izаslаnstvimа оdbrаnе, kојi sprоvоdi Vојnооbаvеštајnа аgеnciја, pоsеtili su 5. dеcеmbrа Rаdiо-tеlеviziјu Srbiје.

Važniji linkovi

Pratite nas