analiticki_kurs.jpg

Uspešno završen Kurs analitike

02. 11. 2015

Beograd - Pripadnici Vojnoobaveštajne agencije (VOA) i Vojske Srbije uspešno su završili Kurs analitike, koji je organizovao Centar za usavršavanje kadrova obaveštajne službe VOA.

Tokom obraćanja polaznicima kursa, direktor VOA brigadni general Slavoljub Dabić pohvalio je ostvareni uspeh slušalaca, kao i njihov trud i zalaganje. Takođe, ukazao je da su oni tokom usavršavanja stekli dobru polaznu osnovu, koju dalje treba nadograđivati. Na kraju, brigadni general Dabić im je poželeo uspeh u radu.

Direktor VOA je nakon toga uručio uverenja polaznicima, kao i nagrade onima koji su tokom kursa ostvarili najbolje rezultate.

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 29.03.2019. | Saopštenje o tribini o NATO agresiji

    U skladu sa Programom obeležavanja 20 godina od odbrane od NATO agresije, izaslanici odbrane Republike Srbije su u proteklom periodu organizovali niz događaja

  • 12.03.2019. | Pukovniku Rašeti francuski orden Nacionalnog reda za zasluge

    Nekadašnjem izaslaniku odbrane Republike Srbije u Republici Francuskoj pukovniku Zoranu Rašeti uručen je orden Nacionalnog reda za zasluge, u rangu viteza

  • 09.03.2019. | Ministar Vulin na Konferenciji izaslanika odbrane

    Sastanku u okviru Konferencije izaslanika odbrane Republike Srbije, održanom danas u Domu Garde na Topčideru, prisustvovali su ministar odbrane Aleksandar Vulin, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović i članovi kolegijuma ministra odbrane i načelnika Generalštaba.

Važniji linkovi

Pratite nas