20_09_2018_Uručene_Plakete.JPG

Uručene Plakete za izuzetnu saradnju i doprinos radu MUP-a

20. 09. 2018

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović uručio je danas Plakete za izuzetnu saradnju i doprinos radu Ministarstva unutrašnjih poslova ministru odbrane Aleksandru Vulinu, zameniku načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-majoru Petru Cvetkoviću i direktoru Vojnoobaveštajne agencije brigadnom generalu Zoranu Stojkoviću na svečanosti u Palati Srbija.

Ministar Stefanović, Plakete za izuzetnu saradnju i doprinos radu MUP-a uručio je, tom prilikom, i predsednici Vlade Republike Srbije Ani Brnabić, direktoru BIA Bratislavu Gašiću, predsednici Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Mariji Obradović i predsedniku Odbora za kontrolu službi bezbednosti Igoru Bečiću.

Zahvaljujući na dodeljenom priznanju, predsednica Vlade Brnabić ukazala je na značaj saradnje među institucijama, dodajući da smatra da, iako je reč o simboličnom gestu, treba pokazivati da se dobra saradnja ceni, jer je ona, prvenstveno, u interesu naših građana.

Ministar Stefanović, istakao je tom prilikom, da su Plakete dodeljene ljudima sa kojima je to ministarstvo imalo izuzetnu saradnju u prethodnom periodu.

- Zahvalni smo za tako dobre saradnike i za ljude koji su nama pomogli da naš posao bude efikasniji, kao i za podršku koju smo dobijali – naglasio je ministar Stefanović dodajući da se može reći da su svi oni zajednički radili da budućnost građana Srbije bude veoma dobra i da naša zemlja bude stabilna.

Nakon svečanosti dodele plaketa, ministar Vulin prisustvovao je svečanom otvaranju konferencija o visokotehnološkom kriminalu i informacionoj bezbednosti „Poveži se sigurno“ koja će se naredna dva dana održavati u Palati „Srbija“.
 


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

Važniji linkovi

Pratite nas