Svecani koktel 2015.jpg

Svečani koktel pred upućivanje u izaslanstva odbrane

04. 05. 2015

Beograd - U prostorijama Vojnoobaveštajne agencije (VOA) je održan tradicionalni koktel pred upućivanje devet izaslanika odbrane i dvojice pomoćnika izaslanika odbrane Republike Srbije na dužnosti u inostranstvu.

Direktor VOA brigadni general Slavoljub Dabić rekao je tom prilikom da je njihova osnovna uloga da dostojanstveno predstavljaju Srbiju, Ministarstvo odbrane i Vojsku Srbije, ali i da štite državne interese.

Uz želju da što uspešnije obaljaju svoj posao, brigadni general Dabić je ukazao da su izabrani najbolji među najboljima i da su to i dokazali tokom desetomesečnih priprema.

Novi izaslanici odbrane biće na dužnostima u SAD, Belgiji, Grčkoj, Poljskoj, Izraelu, Egiptu, Mađarskoj, Makedoniji i Turskoj, dok će u Rusku Federaciju i Veliku Britaniju biti upućeni novi pomoćnici izaslanika odbrane.

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 24.12.2018. | Završena Radionica o otvorenim izvorima

    Dirеktоr Vојnооbаvеštајnе аgеnciје brigаdni gеnеrаl Zоrаn Stојkоvić dоdеliо је u pеtаk, 21. dеcеmbrа, sеrtifikаtе pоlаznicimа Rаdiоnicе о upоtrеbi pоdаtаkа

  • 21.12.2018. | Sednica Odbora za kontrolu službi bezbednosti

    Odbor za kontrolu službi bezbednosti, na sednicama zatvorenim za javnost, održanim 21. decembra 2018. godine, razmatrao je i usvojio izveštaje o radu Vojnobezbednosne i Vojnoobaveštajne agencije, za prethodni period.

  • 11.12.2018. | Sаrаdnjа sа Rаdiо-tеlеviziјоm Srbiје

    Pоlаznici Prоgrаmа stručnоg usаvršаvаnjа zа rаd u izаslаnstvimа оdbrаnе, kојi sprоvоdi Vојnооbаvеštајnа аgеnciја, pоsеtili su 5. dеcеmbrа Rаdiо-tеlеviziјu Srbiје.

Važniji linkovi

Pratite nas