Promocija knjige slika 2.jpg

23.10.2013. | Монографија „Војнообавештајна служба у Србији“ представљена на сајму књига

Једно од најзначајнијих дела, које је током ове године Медија центар „Одбрана“ представио читалачкој публици, монографија „Војнообавештајна служба у Србији“, представљена је данас посетиоцима сајма на штанду те издавачке куће.

Slika 1.jpg

20.09.2013. | Председник Народне скупштине посетио ВОА

Председник Народне скупштине Републике Србије Небојша Стефановић посетио је данас Војнообавештајну агенцију Министарства одбране Републике Србије.

rodna_ravnopravnost_180913_.jpg

18.09.2013. | Састанак о родној равноправости одржан у ВОА

Чланице и чланови аналитичке групе МО и ВС за праћење и анализу спровођења Националног акционог плана за примену Резолуције 1325 СБ УН одржали су данас једанаести састанак у Војнообавештајној агенцији (ВОА).

VOA logo

15.07.2013. | Одбор за контролу служби безбедности обавио прву надзорну посету војнообавештајној агенцији

Чланови Одбора за контролу служби безбедности које је предводила председник Одбора Јадранка Јоксимовић, реализовали су прву надзорну посету Војнообавештајној агенцији у складу са Планом рада Одбора, а ради утврђивања чињеница о евентуалном незаконитом поступању ВОА према припадницима Агенције који су се обратили Генералном инспектору служби и Заштитнику грађана.

8.jpg

27.06.2013. | Посета делегације Одбора за контролу служби безбедности Војнообавештајној агенцији

Представници Одбора за контролу служби безбедности Народне Скупштине Републике Србије посетили су данас управни део Војнообавештајне агенције (ВОА) Министарства одбране РС.

koncert-nasa-deca-2013.jpg

19.04.2013. | Концерт "Наша деца"

На традиционалном концерту „Наша деца“, уз пратњу Уметничког ансамбла Министарства одбране „Станислав Бинички“, синоћ су у Дому војске наступила деца чији су родитељи запослени или пензионисани припадници Министарства одбране и Војске Србије. Подршку младим талентима песмом су пружили Ана Станић, оперски певач Оливер Њего и овогодишње представнице Републике Србије на такмичењу за Песму Евровизије у Малмеу, група „Моје 3“, коју чине Сара Јовановић, Мирна Радуловић и Невена Божовић.

Шеста конференција изасланика одбране Републике Србије

26.03.2013. | Шеста конференција изасланика одбране Републике Србије

Београд – Шеста годишња конференција изасланика одбране Републике Србије одржава се у Дому Гарде ''Топчидер'' у Београду од 25. марта до 29. марта ове године, како би се анализирао рад војнодипломатских представника и дефинисали приоритети за наредни период.

Промоција монографије ''Војнообавештајна служба у Србији''

05.03.2013. | Промоција монографије ''Војнообавештајна служба у Србији''

Војнообавештајна агенција (ВОА) представила је данас монографију ''Војнообавештајана служба у Србији'', у којој је приказан историјски развој Агенције.

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 09.07.2019. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 9. јула 2019. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције за претходни период.

  • 14.06.2019. | Састанак министра одбране са будућим изасланицима одбране

    Министар одбране Александар Вулин разговарао је данас са официрима Војнообавештајне агенције, који ће у наредном периоду преузети дужност изасланика одбране Републике Србије у иностранству.

  • 14.06.2019. | Пријем код патријарха Иринеја

    Његова светост патријарх српски господин Иринеј примио је 12. јуна 2019. године у Српској патријаршији у Београду делегацију Војнообавештајне агенције на челу са директором бригадним генералом Зораном Стојковићем.

Важнији линкови

Пратите нас