Slika 1.jpg

Председник Народне скупштине посетио ВОА

20. 09. 2013

Београд, 20. септембар 2013. година – Председник Народне скупштине Републике Србије Небојша Стефановић посетио је данас Војнообавештајну агенцију.

Представници ВОА су у оквиру данашње посете најпре упознали председника Народне скупштине са музејском поставком о историји војнообавештајне службе у Србији од 1884. године до данас.

Након упознавања са прошлошћу и традицијом Агенције, директор ВОА бригадни генерал Драган Владисављевић упознао је председника Народне скупштине, као и његове сараднике, са кључним елементима фунционисања Агенције, са местом ВОА у безбедносно-обавештајном систему РС, са законским оквиром, надзором и контролом, надлежностима, функцијама, мисијом, организацијском сутруктуром, као и активностима.

Након уводног излагања директора ВОА, начелници главних одељења детаљно су презентовали надлежности и активности, одељења на чијем се челу налазе.


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 13.11.2018. | Бригадни генерал Стојковић на Конференцији SEEMIC

    Директор Војнообавештајне агенције бригадни генерал Зоран Стојковић учествовао је 7. новембра у Тирани на 10. годишњој конференцији

  • 09.11.2018. | Обележен Дан примирја

    У Војнообавештајној агенцији данас је свечаним постројавањем припадника ВОА обележен 11. новембар - Дан примирја у Првом светском рату.

  • 24.10.2018. | Трибина o војнoj дипломатији

    На штанду Министарства одбране и Војске Србије на београдском Сајму књига у уторак, 23. октобра, одржана је трибина

Важнији линкови

Пратите нас