Slika 1.jpg

Председник Народне скупштине посетио ВОА

20. 09. 2013

Београд, 20. септембар 2013. година – Председник Народне скупштине Републике Србије Небојша Стефановић посетио је данас Војнообавештајну агенцију.

Представници ВОА су у оквиру данашње посете најпре упознали председника Народне скупштине са музејском поставком о историји војнообавештајне службе у Србији од 1884. године до данас.

Након упознавања са прошлошћу и традицијом Агенције, директор ВОА бригадни генерал Драган Владисављевић упознао је председника Народне скупштине, као и његове сараднике, са кључним елементима фунционисања Агенције, са местом ВОА у безбедносно-обавештајном систему РС, са законским оквиром, надзором и контролом, надлежностима, функцијама, мисијом, организацијском сутруктуром, као и активностима.

Након уводног излагања директора ВОА, начелници главних одељења детаљно су презентовали надлежности и активности, одељења на чијем се челу налазе.


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 09.07.2019. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 9. јула 2019. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције за претходни период.

  • 14.06.2019. | Састанак министра одбране са будућим изасланицима одбране

    Министар одбране Александар Вулин разговарао је данас са официрима Војнообавештајне агенције, који ће у наредном периоду преузети дужност изасланика одбране Републике Србије у иностранству.

  • 14.06.2019. | Пријем код патријарха Иринеја

    Његова светост патријарх српски господин Иринеј примио је 12. јуна 2019. године у Српској патријаршији у Београду делегацију Војнообавештајне агенције на челу са директором бригадним генералом Зораном Стојковићем.

Важнији линкови

Пратите нас