Група за сарадњу је надлежна за планирање, организовање и реализацију сарадње са страним обавештајно-безбедносним службама, међународним организацијама, сродним службама и државним институцијама Републике Србије. Група организује и реализује протоколарне обавезе за потребе директора ВОА.

 

Планирање је организацијски део ВОА надлежан за планирање, израђује годишње, месечне и периодичне планове рада и ванредне и редовне извештаје, као и друге документе из области планирања. Реализује координацију рада организацијских јединица ВОА с циљем груписања послова по сродности и њиховом обједињавању по критеријуму функционалне повезаности.

 

Безбедност је организацијска целина ВОА надлежна за безбедносну заштиту лица, објеката, докумената и активности ВОА.

 

Координатор за обавештајно извиђачке послове усмерава и организује рад на обавештајно-извиђачким пословима од значаја за одбрану и изучава и предлаже форме и методе обавештајно-извиђачке делатности.

 

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 09.07.2019. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 9. јула 2019. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције за претходни период.

  • 14.06.2019. | Састанак министра одбране са будућим изасланицима одбране

    Министар одбране Александар Вулин разговарао је данас са официрима Војнообавештајне агенције, који ће у наредном периоду преузети дужност изасланика одбране Републике Србије у иностранству.

  • 14.06.2019. | Пријем код патријарха Иринеја

    Његова светост патријарх српски господин Иринеј примио је 12. јуна 2019. године у Српској патријаршији у Београду делегацију Војнообавештајне агенције на челу са директором бригадним генералом Зораном Стојковићем.

Важнији линкови

Пратите нас