Promocija knjige slika 2.jpg

Монографија „Војнообавештајна служба у Србији“ представљена на сајму књига

23. 10. 2013

Једно од најзначајнијих дела, које је током ове године Медија центар „Одбрана“ представио читалачкој публици, монографија „Војнообавештајна служба у Србији“, представљена је данас посетиоцима сајма на штанду те издавачке куће.

Реч је о двојезичном издању које обилује историјским подацима,али и скицама из живота неких од најпознатијих и најуспешнијих српских обавештајаца. Монографија је богато илустрована фотографијама и документима из војних архива, од којих многи до сада нису били доступни јавности.

Љубитељима писане речи и гостима, монографију је представио пуковник Данко Штрбац, који је истакао да је монографија резултат рада и ентузијазма припадника агенције, која се темељно бави прошлошћу службе која је стара колико и сама војска. Многе од акција и припадника те службе, како су том приликом истакли, били су инспирација за многе телевизијске серије и филмове.

Међу посетиоцима данашње промоције био је директор ВОА бригадни генерал Драган Владисављевић.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 24.12.2018. | Завршена Радионица о отвореним изворима

    Директор Војнообавештајне агенције бригадни генерал Зоран Стојковић доделио је у петак, 21. децембра, сертификате полазницима Радионице о употреби података

  • 21.12.2018. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 21. децембра 2018. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције, за претходни период.

  • 11.12.2018. | Сарадња са Радио-телевизијом Србије

    Полазници Програма стручног усавршавања за рад у изасланствима одбране, који спроводи Војнообавештајна агенција, посетили су 5. децембра Радио-телевизију Србије.

Важнији линкови

Пратите нас