Tradicionalni susret sa bivšim pripadnicima VOA

Tradicionalni susret sa bivšim pripadnicima VOA

29. 12. 2010

Uoči novogodišnjih praznika, 29. decembra u Velikoj ratnoj sali zgrade starog generalštba održan je tradicionalni susret rukovodstva VOA i penzionisanih pripadnika Agencije. Dobrodošlicu penzionerima poželeo je zastupnik direktora VOA, brigadni general Dragan Vladisavljević. Tokom boravka u prostorijama VOA, pukovnik Slavoljub Dabić upoznao je goste sa sadašnjim mestom i ulogom Agencije u sistemu odbrane i rezultatima koje je VOA postigla u protekloj godini. U okviru posete, penzionisani pripadnici VOA obišli su stalnu postavku o istorijatu vojnoobaveštajne službe Srbije.


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 14.06.2019. | Sastanak ministra odbrane sa budućim izaslanicima odbrane

    Ministar odbrane Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa oficirima Vojnoobaveštajne agencije, koji će u narednom periodu preuzeti dužnost izaslanika odbrane Republike Srbije u inostranstvu.

  • 14.06.2019. | Prijem kod patrijarha Irineja

    Njegova svetost patrijarh srpski gospodin Irinej primio je 12. juna 2019. godine u Srpskoj patrijaršiji u Beogradu delegaciju Vojnoobaveštajne agencije na čelu sa direktorom brigadnim generalom Zoranom Stojkovićem.

  • 06.06.2019. | Kandidati za izaslanike odbrane u poseti Generalštabu

    Zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-major Petar Cvetković razgovarao je danas sa oficirima koji se pripremaju za rad u izaslanstvima odbrane

Važniji linkovi

Pratite nas