Tradicionalni susret sa bivšim pripadnicima VOA

Tradicionalni susret sa bivšim pripadnicima VOA

29. 12. 2010

Uoči novogodišnjih praznika, 29. decembra u Velikoj ratnoj sali zgrade starog generalštba održan je tradicionalni susret rukovodstva VOA i penzionisanih pripadnika Agencije. Dobrodošlicu penzionerima poželeo je zastupnik direktora VOA, brigadni general Dragan Vladisavljević. Tokom boravka u prostorijama VOA, pukovnik Slavoljub Dabić upoznao je goste sa sadašnjim mestom i ulogom Agencije u sistemu odbrane i rezultatima koje je VOA postigla u protekloj godini. U okviru posete, penzionisani pripadnici VOA obišli su stalnu postavku o istorijatu vojnoobaveštajne službe Srbije.


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 24.12.2018. | Završena Radionica o otvorenim izvorima

    Dirеktоr Vојnооbаvеštајnе аgеnciје brigаdni gеnеrаl Zоrаn Stојkоvić dоdеliо је u pеtаk, 21. dеcеmbrа, sеrtifikаtе pоlаznicimа Rаdiоnicе о upоtrеbi pоdаtаkа

  • 21.12.2018. | Sednica Odbora za kontrolu službi bezbednosti

    Odbor za kontrolu službi bezbednosti, na sednicama zatvorenim za javnost, održanim 21. decembra 2018. godine, razmatrao je i usvojio izveštaje o radu Vojnobezbednosne i Vojnoobaveštajne agencije, za prethodni period.

  • 11.12.2018. | Sаrаdnjа sа Rаdiо-tеlеviziјоm Srbiје

    Pоlаznici Prоgrаmа stručnоg usаvršаvаnjа zа rаd u izаslаnstvimа оdbrаnе, kојi sprоvоdi Vојnооbаvеštајnа аgеnciја, pоsеtili su 5. dеcеmbrа Rаdiо-tеlеviziјu Srbiје.

Važniji linkovi

Pratite nas