Dvadeset deveta sednica odbora za odbranu i bezbednost

29. 06. 2010

Odbor za odbranu i bezbednost razmotrio je na sednici održanoj 29. juna Izveštaj o radu Vojnoobaveštajne agencije za period od 1. decembra 2009. godine do 31. maja 2010. godine. Izveštaj o radu VOA članovima Odbora predstavio je zastupnik direktora Vojnoobaveštajne agencije brigadni general Dragan Vladisavljević, koji je sa saradnicima prisustvovao sednici Odbora. 

 
On je istakao da su zadaci iz obaveštajne delatnosti u ovom periodu realizovani planski i organizovano i da je VOA organizacionio i kadrovski sposobna da i u narednom razdoblju ispuni sve zadatke u oblasti bezbednosti sistema odbrane. 
 
Odbor je većinom glasova prihvatio Izveštaj o radu Vojnoobaveštajne agencije za period od 1. decembra 2009. godine do 31. maja 2010. godine. 
 
Sednici je predsedavao zamenik predsednika Odbora Dušan Bajatović. 

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 24.12.2018. | Završena Radionica o otvorenim izvorima

    Dirеktоr Vојnооbаvеštајnе аgеnciје brigаdni gеnеrаl Zоrаn Stојkоvić dоdеliо је u pеtаk, 21. dеcеmbrа, sеrtifikаtе pоlаznicimа Rаdiоnicе о upоtrеbi pоdаtаkа

  • 21.12.2018. | Sednica Odbora za kontrolu službi bezbednosti

    Odbor za kontrolu službi bezbednosti, na sednicama zatvorenim za javnost, održanim 21. decembra 2018. godine, razmatrao je i usvojio izveštaje o radu Vojnobezbednosne i Vojnoobaveštajne agencije, za prethodni period.

  • 11.12.2018. | Sаrаdnjа sа Rаdiо-tеlеviziјоm Srbiје

    Pоlаznici Prоgrаmа stručnоg usаvršаvаnjа zа rаd u izаslаnstvimа оdbrаnе, kојi sprоvоdi Vојnооbаvеštајnа аgеnciја, pоsеtili su 5. dеcеmbrа Rаdiо-tеlеviziјu Srbiје.

Važniji linkovi

Pratite nas