Dvadeset deveta sednica odbora za odbranu i bezbednost

29. 06. 2010

Odbor za odbranu i bezbednost razmotrio je na sednici održanoj 29. juna Izveštaj o radu Vojnoobaveštajne agencije za period od 1. decembra 2009. godine do 31. maja 2010. godine. Izveštaj o radu VOA članovima Odbora predstavio je zastupnik direktora Vojnoobaveštajne agencije brigadni general Dragan Vladisavljević, koji je sa saradnicima prisustvovao sednici Odbora. 

 
On je istakao da su zadaci iz obaveštajne delatnosti u ovom periodu realizovani planski i organizovano i da je VOA organizacionio i kadrovski sposobna da i u narednom razdoblju ispuni sve zadatke u oblasti bezbednosti sistema odbrane. 
 
Odbor je većinom glasova prihvatio Izveštaj o radu Vojnoobaveštajne agencije za period od 1. decembra 2009. godine do 31. maja 2010. godine. 
 
Sednici je predsedavao zamenik predsednika Odbora Dušan Bajatović. 

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 29.03.2019. | Saopštenje o tribini o NATO agresiji

    U skladu sa Programom obeležavanja 20 godina od odbrane od NATO agresije, izaslanici odbrane Republike Srbije su u proteklom periodu organizovali niz događaja

  • 12.03.2019. | Pukovniku Rašeti francuski orden Nacionalnog reda za zasluge

    Nekadašnjem izaslaniku odbrane Republike Srbije u Republici Francuskoj pukovniku Zoranu Rašeti uručen je orden Nacionalnog reda za zasluge, u rangu viteza

  • 09.03.2019. | Ministar Vulin na Konferenciji izaslanika odbrane

    Sastanku u okviru Konferencije izaslanika odbrane Republike Srbije, održanom danas u Domu Garde na Topčideru, prisustvovali su ministar odbrane Aleksandar Vulin, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović i članovi kolegijuma ministra odbrane i načelnika Generalštaba.

Važniji linkovi

Pratite nas