Načelnik Generalštaba Vojske Srbije u poseti Vojnoobaveštajnoj agenciji

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije u poseti Vojnoobaveštajnoj agenciji

09. 03. 2012

Delegacija Generalštaba Vojske Srbije, predvođena načelnikom Generalštaba general potpukovnikom Ljubišom Dikovićem, posetila je 9. marta 2012. godine Vojnoobaveštajnu agenciju. 

Između ostalog, u četvoročasovnom razgovoru sa predstavnicima Generalštaba, razmatrana su pitanjima iz domena rada Vojnoobaveštajne agencije. U okviru posete načelnik generalštaba je u pratnji direktora Vojnoobaveštajne agencije brigadnog generala Dragana Vladisavljevića obišao stalnu postavku o istorijatu vojnoobaveštajne službe u Srbiji.


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 29.03.2019. | Saopštenje o tribini o NATO agresiji

    U skladu sa Programom obeležavanja 20 godina od odbrane od NATO agresije, izaslanici odbrane Republike Srbije su u proteklom periodu organizovali niz događaja

  • 12.03.2019. | Pukovniku Rašeti francuski orden Nacionalnog reda za zasluge

    Nekadašnjem izaslaniku odbrane Republike Srbije u Republici Francuskoj pukovniku Zoranu Rašeti uručen je orden Nacionalnog reda za zasluge, u rangu viteza

  • 09.03.2019. | Ministar Vulin na Konferenciji izaslanika odbrane

    Sastanku u okviru Konferencije izaslanika odbrane Republike Srbije, održanom danas u Domu Garde na Topčideru, prisustvovali su ministar odbrane Aleksandar Vulin, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović i članovi kolegijuma ministra odbrane i načelnika Generalštaba.

Važniji linkovi

Pratite nas