Predsednik Tadić čestitao Dan VOA

05. 05. 2011

Povodom Dana Vojnoobaveštajne agencije – 6. maja, svim pripadnicima Agencije upućujem srdačne i iskrene čestitke.
 
Proslavljanjem Dana Vojnoobaveštajne agencije ističe se više od 90 godina duga tradicija vojnoobaveštajne delatnosti u Srbiji, ali i njeno savremeno mesto i uloga. Danas je Vojnoobaveštajna agencija jedan od osnovnih činilaca bezbednosno-obaveštajnog sistema, a na njenim pripadnicima je velika odgovornost doprinosa očuvanju bezbednosti Republike Srbije i njenih građana.
 
Proteklu godinu u radu Vojnoobaveštajne agencije obeležilo je angažovanje na brojnim zadacima u skladu sa savremenim potrebama i prioritetima koje nameće izmenjeno međunarodno okruženje. Svojim radom i postignutim rezultatima Agencija je značajno doprinela jačanju bezbednosti Republike Srbije.
 
Uveren sam da će pripadnici Vojnoobaveštajne agencije i ubuduće odgovorno, profesionalno i efikasno izvršavati svoje zadatke, znajući da time doprinose bezbednosti građana, zaštiti interesa i realizaciji državnih ciljeva Republike Srbije. 

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 24.12.2018. | Završena Radionica o otvorenim izvorima

    Dirеktоr Vојnооbаvеštајnе аgеnciје brigаdni gеnеrаl Zоrаn Stојkоvić dоdеliо је u pеtаk, 21. dеcеmbrа, sеrtifikаtе pоlаznicimа Rаdiоnicе о upоtrеbi pоdаtаkа

  • 21.12.2018. | Sednica Odbora za kontrolu službi bezbednosti

    Odbor za kontrolu službi bezbednosti, na sednicama zatvorenim za javnost, održanim 21. decembra 2018. godine, razmatrao je i usvojio izveštaje o radu Vojnobezbednosne i Vojnoobaveštajne agencije, za prethodni period.

  • 11.12.2018. | Sаrаdnjа sа Rаdiо-tеlеviziјоm Srbiје

    Pоlаznici Prоgrаmа stručnоg usаvršаvаnjа zа rаd u izаslаnstvimа оdbrаnе, kојi sprоvоdi Vојnооbаvеštајnа аgеnciја, pоsеtili su 5. dеcеmbrа Rаdiо-tеlеviziјu Srbiје.

Važniji linkovi

Pratite nas