Predsednik Tadić čestitao Dan VOA

05. 05. 2011

Povodom Dana Vojnoobaveštajne agencije – 6. maja, svim pripadnicima Agencije upućujem srdačne i iskrene čestitke.
 
Proslavljanjem Dana Vojnoobaveštajne agencije ističe se više od 90 godina duga tradicija vojnoobaveštajne delatnosti u Srbiji, ali i njeno savremeno mesto i uloga. Danas je Vojnoobaveštajna agencija jedan od osnovnih činilaca bezbednosno-obaveštajnog sistema, a na njenim pripadnicima je velika odgovornost doprinosa očuvanju bezbednosti Republike Srbije i njenih građana.
 
Proteklu godinu u radu Vojnoobaveštajne agencije obeležilo je angažovanje na brojnim zadacima u skladu sa savremenim potrebama i prioritetima koje nameće izmenjeno međunarodno okruženje. Svojim radom i postignutim rezultatima Agencija je značajno doprinela jačanju bezbednosti Republike Srbije.
 
Uveren sam da će pripadnici Vojnoobaveštajne agencije i ubuduće odgovorno, profesionalno i efikasno izvršavati svoje zadatke, znajući da time doprinose bezbednosti građana, zaštiti interesa i realizaciji državnih ciljeva Republike Srbije. 

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 14.06.2019. | Sastanak ministra odbrane sa budućim izaslanicima odbrane

    Ministar odbrane Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa oficirima Vojnoobaveštajne agencije, koji će u narednom periodu preuzeti dužnost izaslanika odbrane Republike Srbije u inostranstvu.

  • 14.06.2019. | Prijem kod patrijarha Irineja

    Njegova svetost patrijarh srpski gospodin Irinej primio je 12. juna 2019. godine u Srpskoj patrijaršiji u Beogradu delegaciju Vojnoobaveštajne agencije na čelu sa direktorom brigadnim generalom Zoranom Stojkovićem.

  • 06.06.2019. | Kandidati za izaslanike odbrane u poseti Generalštabu

    Zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-major Petar Cvetković razgovarao je danas sa oficirima koji se pripremaju za rad u izaslanstvima odbrane

Važniji linkovi

Pratite nas