Predsednik Tadić čestitao Dan VOA

05. 05. 2011

Povodom Dana Vojnoobaveštajne agencije – 6. maja, svim pripadnicima Agencije upućujem srdačne i iskrene čestitke.
 
Proslavljanjem Dana Vojnoobaveštajne agencije ističe se više od 90 godina duga tradicija vojnoobaveštajne delatnosti u Srbiji, ali i njeno savremeno mesto i uloga. Danas je Vojnoobaveštajna agencija jedan od osnovnih činilaca bezbednosno-obaveštajnog sistema, a na njenim pripadnicima je velika odgovornost doprinosa očuvanju bezbednosti Republike Srbije i njenih građana.
 
Proteklu godinu u radu Vojnoobaveštajne agencije obeležilo je angažovanje na brojnim zadacima u skladu sa savremenim potrebama i prioritetima koje nameće izmenjeno međunarodno okruženje. Svojim radom i postignutim rezultatima Agencija je značajno doprinela jačanju bezbednosti Republike Srbije.
 
Uveren sam da će pripadnici Vojnoobaveštajne agencije i ubuduće odgovorno, profesionalno i efikasno izvršavati svoje zadatke, znajući da time doprinose bezbednosti građana, zaštiti interesa i realizaciji državnih ciljeva Republike Srbije. 

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 29.03.2019. | Saopštenje o tribini o NATO agresiji

    U skladu sa Programom obeležavanja 20 godina od odbrane od NATO agresije, izaslanici odbrane Republike Srbije su u proteklom periodu organizovali niz događaja

  • 12.03.2019. | Pukovniku Rašeti francuski orden Nacionalnog reda za zasluge

    Nekadašnjem izaslaniku odbrane Republike Srbije u Republici Francuskoj pukovniku Zoranu Rašeti uručen je orden Nacionalnog reda za zasluge, u rangu viteza

  • 09.03.2019. | Ministar Vulin na Konferenciji izaslanika odbrane

    Sastanku u okviru Konferencije izaslanika odbrane Republike Srbije, održanom danas u Domu Garde na Topčideru, prisustvovali su ministar odbrane Aleksandar Vulin, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović i članovi kolegijuma ministra odbrane i načelnika Generalštaba.

Važniji linkovi

Pratite nas