VOA logo

Šesta sednica Odbora za kontrolu službi bezbednosti

27. 12. 2016

Odbor za kontrolu službi bezbednosti, na sednici zatvorenoj za javnost, održanoj 23. decembra 2016. godine, razmatrao je i usvojio Izveštaj o radu Vojnoobaveštajne agencije za period od 1. oktobra 2015. godine do 31. marta 2016. godine i Izveštaj o radu Vojnoobaveštajne agencije za period od 1. aprila do 30. septembra 2016. godine.

Članovi Odbora su ocenili da izveštaji Vojnoobaveštajne agencije pružaju sveobuhvatan uvid u najvažnije segmente rada ove službe bezbednosti u izveštajnim periodima i pružili su punu podršku daljem koordiniranom i usklađenom radu službi bezbednosti na planu zaštite nacionalnih interesa i sprovođenja bezbednosno-obaveštajne politike Republike Srbije.

Sednici je predsedavao predsednik Odbora mr Igor Bečić, a prisustvovali su sledeći članovi Odbora: Dragan Šormaz, Vladimir Đukanović, Marija Obradović i Meho Omerović.

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 29.03.2019. | Saopštenje o tribini o NATO agresiji

    U skladu sa Programom obeležavanja 20 godina od odbrane od NATO agresije, izaslanici odbrane Republike Srbije su u proteklom periodu organizovali niz događaja

  • 12.03.2019. | Pukovniku Rašeti francuski orden Nacionalnog reda za zasluge

    Nekadašnjem izaslaniku odbrane Republike Srbije u Republici Francuskoj pukovniku Zoranu Rašeti uručen je orden Nacionalnog reda za zasluge, u rangu viteza

  • 09.03.2019. | Ministar Vulin na Konferenciji izaslanika odbrane

    Sastanku u okviru Konferencije izaslanika odbrane Republike Srbije, održanom danas u Domu Garde na Topčideru, prisustvovali su ministar odbrane Aleksandar Vulin, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović i članovi kolegijuma ministra odbrane i načelnika Generalštaba.

Važniji linkovi

Pratite nas