Sastanak KIO i MO 06072016.jpg

Sastanak sa kandidatima za izaslanike odbrane

06. 07. 2016

Ministar odbrane Zoran Đorđević sastao se sa oficirima koji su kandidati za dužnosti u izaslanstvima odbrane Republike Srbije.

Ministar Đorđević upoznao je oficire sa prioriternim zadacima koji ih očekuju na novim dužnostima, u cilju jačanja bilateralne vojne saradnje Ministarstva odbrane Republike Srbije i Vojske Srbije.

Dva oficira se nalaze na završnim pripremama za rad u izaslanstvima odbrane Republike Srbije i biće upućeni na dužnosti u Ruskoj Federaciji i Bosni i Hercegovini.

Sastanku je prisustvovao zamenik direktora Vojnoobaveštajne agencije pukovnik Zoran Stojković.

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 29.03.2019. | Saopštenje o tribini o NATO agresiji

    U skladu sa Programom obeležavanja 20 godina od odbrane od NATO agresije, izaslanici odbrane Republike Srbije su u proteklom periodu organizovali niz događaja

  • 12.03.2019. | Pukovniku Rašeti francuski orden Nacionalnog reda za zasluge

    Nekadašnjem izaslaniku odbrane Republike Srbije u Republici Francuskoj pukovniku Zoranu Rašeti uručen je orden Nacionalnog reda za zasluge, u rangu viteza

  • 09.03.2019. | Ministar Vulin na Konferenciji izaslanika odbrane

    Sastanku u okviru Konferencije izaslanika odbrane Republike Srbije, održanom danas u Domu Garde na Topčideru, prisustvovali su ministar odbrane Aleksandar Vulin, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović i članovi kolegijuma ministra odbrane i načelnika Generalštaba.

Važniji linkovi

Pratite nas