pozz3.jpg

Pripadnici VOA na protivpožarnoj vežbi u Gardi

29. 09. 2015

 

Beograd - Pripadnici Vojnoobaveštajne agencije prisustvovali su danas pokaznoj vežbi „Gašenje požara malih i srednjih razmera“, koju je realizovala Garda Vojske Srbije u kasarni „Dedinje“ u Beogradu.

Vežba je održana na molbu VOA, sa ciljem da se obnovi i upotpuni znanje profesionalnih pripadnika Agencije iz oblasti zaštite od požara i eksplozija. 

U okviru vežbe prezentovana je organizacija zaštite od požara i eksplozija objekata koje koristi VOA, a u nadležnosti su Garde, kao i osnovi gorenja i gašenja, požarno-preventivnih mera i protivpožarna oprema i sredstva.

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 29.03.2019. | Saopštenje o tribini o NATO agresiji

    U skladu sa Programom obeležavanja 20 godina od odbrane od NATO agresije, izaslanici odbrane Republike Srbije su u proteklom periodu organizovali niz događaja

  • 12.03.2019. | Pukovniku Rašeti francuski orden Nacionalnog reda za zasluge

    Nekadašnjem izaslaniku odbrane Republike Srbije u Republici Francuskoj pukovniku Zoranu Rašeti uručen je orden Nacionalnog reda za zasluge, u rangu viteza

  • 09.03.2019. | Ministar Vulin na Konferenciji izaslanika odbrane

    Sastanku u okviru Konferencije izaslanika odbrane Republike Srbije, održanom danas u Domu Garde na Topčideru, prisustvovali su ministar odbrane Aleksandar Vulin, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović i članovi kolegijuma ministra odbrane i načelnika Generalštaba.

Važniji linkovi

Pratite nas