20180601_veteraniNaslovna.jpg

Poseta veterana vojnoobaveštajne agencije

01. 06. 2018

Predstavnici Udruženja veterana vojnoobaveštajne službe Srbije posetili su 30. maja Vojnoobaveštajnu agenciju.

Zamenik direktora VOA pukovnik Zoran Stojković poželeo je dobrodošlicu veteranima obaveštajne službe rekavši da su vrata Agencije uvek otvorena za njih.

„Mnogi od vas proveli su skoro ceo radni vek u vojnoobaveštajnoj službi, što je vredno svakog poštovanja. Vojnoobaveštajna agencija će nastaviti da podržava aktivnosti Udruženja, u skladu sa mogućnostima. Nastavićemo saradnju i nadam se da će ubuduće biti više ovakvih susreta“, naglasio je pukovnik Stojković.

Predsednik Upravnog odbora Udruženja general-major u penziji Radoslav Škorić zahvalio se na gostoprimstvu i rekao da su veterani, bez obzira na to što su u penziji, i dalje spremni da pomognu i pruže podršku sistemu bezbednosti.

On je u ime Udruženja veterana vojnoobaveštajne službe Srbije zameniku direktora VOA pukovniku Stojkoviću uručio medaljon te organizacije.

Predstavnicima Udruženja su tokom posete predstavljene značajnije aktivnosti Agencije sa posebnim osvrtom na organizacione promene i zahteve koji se pred nju postavljaju. Održana je i kratka prezentacija o bezbednosnoj situaciji na Zapadnom Balkanu.


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 14.06.2019. | Sastanak ministra odbrane sa budućim izaslanicima odbrane

    Ministar odbrane Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa oficirima Vojnoobaveštajne agencije, koji će u narednom periodu preuzeti dužnost izaslanika odbrane Republike Srbije u inostranstvu.

  • 14.06.2019. | Prijem kod patrijarha Irineja

    Njegova svetost patrijarh srpski gospodin Irinej primio je 12. juna 2019. godine u Srpskoj patrijaršiji u Beogradu delegaciju Vojnoobaveštajne agencije na čelu sa direktorom brigadnim generalom Zoranom Stojkovićem.

  • 06.06.2019. | Kandidati za izaslanike odbrane u poseti Generalštabu

    Zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-major Petar Cvetković razgovarao je danas sa oficirima koji se pripremaju za rad u izaslanstvima odbrane

Važniji linkovi

Pratite nas