20161118_Veterani_1.jpg

Poseta Udruženja veterana vojnoobaveštajne službe Srbije

21. 11. 2016

Vojnoobaveštajna agencija je 18. novembra 2016. godine bila domaćin posete visoke delegacije Udruženja veterana vojnoobaveštajne službe Srbije sa delegacijama veterana VOS Ruske Federacije i R. Bugarske.

Tokom aktivnosti, gostima je predstavljena muzejska postavka Agencije, u kojoj je prikazan istorijski razvoj Vojnoobaveštajne službe u Srbiji od 1884. godine do danas.

Zamenik direktora VOA, pukovnik Zoran Stojković izrazio je zadovoljstvo zbog navedene posete i upoznao članove delegacija sa poslovima i zadacima iz funkcionalne nadležnosti Vojnoobaveštajne agencije.

Na kraju posete, predsednik Upravnog odbora Udruženja, general-major u penziji Radoslav Škorić, zahvalio se zameniku direktora Vojnoobaveštajne agencije u ime predstavnika Udruženja veterana VOS Srbije i gostiju iz Ruske Federacije R Bugarske na realizaciji celokupnog programa posete i prijatnom boravku u objektu Agencije.


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 29.03.2019. | Saopštenje o tribini o NATO agresiji

    U skladu sa Programom obeležavanja 20 godina od odbrane od NATO agresije, izaslanici odbrane Republike Srbije su u proteklom periodu organizovali niz događaja

  • 12.03.2019. | Pukovniku Rašeti francuski orden Nacionalnog reda za zasluge

    Nekadašnjem izaslaniku odbrane Republike Srbije u Republici Francuskoj pukovniku Zoranu Rašeti uručen je orden Nacionalnog reda za zasluge, u rangu viteza

  • 09.03.2019. | Ministar Vulin na Konferenciji izaslanika odbrane

    Sastanku u okviru Konferencije izaslanika odbrane Republike Srbije, održanom danas u Domu Garde na Topčideru, prisustvovali su ministar odbrane Aleksandar Vulin, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović i članovi kolegijuma ministra odbrane i načelnika Generalštaba.

Važniji linkovi

Pratite nas