Poseta_buducih_diplomata_RTS.jpg

Poseta budućih vojnih diplomata RTS-u i Medija centru „Odbrana“

25. 11. 2015

Beograd - Grupa oficira Vojnoobaveštajne agencije, kandidata za izaslanike odbrane Republike Srbije, posetila je RTS i Medija centar „Odbrana“ MO R. Srbije.

Težište posete Medija centru „Odbrana“ bilo je na medijskom praćenju aktivnosti MO i VS, kao i informisanju javnosti posredstvom veb-sajtova i društvenih mreža pod obeležjem Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Cilj posete RTS-u bio je upoznavanje sa procesom rada u informativnoj redakciji, u cilju praktičnog osposobljavanja budućih vojnih diplomata za pružanje medijske podrške prilikom izveštavanja o događajima i aktivnostima značajnim za širu javnost.

Tokom posete oficiri su obišli izložbu slika Nadežde Petrović u galeriji Medija centra, kao i programski arhiv i izložbu slika Ljube Popovića u prostorijama RTS-a.


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 13.11.2018. | Brigadni general Stojković na Konferenciji SEEMIC

    Dirеktоr Vојnооbаvеštајnе аgеnciје brigаdni gеnеrаl Zоrаn Stојkоvić učеstvоvао је 7. nоvеmbrа u Тirаni nа 10. gоdišnjој kоnfеrеnciјi

  • 09.11.2018. | Obeležen Dan primirja

    U Vojnoobaveštajnoj agenciji danas je svečanim postrojavanjem pripadnika VOA obeležen 11. novembar - Dan primirja u Prvom svetskom ratu.

  • 24.10.2018. | Тribinа o vојnoj diplоmаtiјi

    Nа štаndu Мinistаrstvа оdbrаnе i Vојskе Srbiје nа bеоgrаdskоm Sајmu knjigа u utоrаk, 23. оktоbrа, оdržаnа је tribinа

Važniji linkovi

Pratite nas