Poseta_buducih_diplomata_RTS.jpg

Poseta budućih vojnih diplomata RTS-u i Medija centru „Odbrana“

25. 11. 2015

Beograd - Grupa oficira Vojnoobaveštajne agencije, kandidata za izaslanike odbrane Republike Srbije, posetila je RTS i Medija centar „Odbrana“ MO R. Srbije.

Težište posete Medija centru „Odbrana“ bilo je na medijskom praćenju aktivnosti MO i VS, kao i informisanju javnosti posredstvom veb-sajtova i društvenih mreža pod obeležjem Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Cilj posete RTS-u bio je upoznavanje sa procesom rada u informativnoj redakciji, u cilju praktičnog osposobljavanja budućih vojnih diplomata za pružanje medijske podrške prilikom izveštavanja o događajima i aktivnostima značajnim za širu javnost.

Tokom posete oficiri su obišli izložbu slika Nadežde Petrović u galeriji Medija centra, kao i programski arhiv i izložbu slika Ljube Popovića u prostorijama RTS-a.


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 29.03.2019. | Saopštenje o tribini o NATO agresiji

    U skladu sa Programom obeležavanja 20 godina od odbrane od NATO agresije, izaslanici odbrane Republike Srbije su u proteklom periodu organizovali niz događaja

  • 12.03.2019. | Pukovniku Rašeti francuski orden Nacionalnog reda za zasluge

    Nekadašnjem izaslaniku odbrane Republike Srbije u Republici Francuskoj pukovniku Zoranu Rašeti uručen je orden Nacionalnog reda za zasluge, u rangu viteza

  • 09.03.2019. | Ministar Vulin na Konferenciji izaslanika odbrane

    Sastanku u okviru Konferencije izaslanika odbrane Republike Srbije, održanom danas u Domu Garde na Topčideru, prisustvovali su ministar odbrane Aleksandar Vulin, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović i članovi kolegijuma ministra odbrane i načelnika Generalštaba.

Važniji linkovi

Pratite nas