Obavestajni_kurs.JPG

Početak Obaveštajnog kursa za rezervne oficire

02. 11. 2015

Beograd – Danas je u Centru za usavršavanje kadrova obaveštajne službe Vojnoobaveštajne agencije počeo Obaveštajni kurs za rezervne oficire.

Direktor VOA brigadni general Slavoljub Dabić pozdravio je rezervne oficire Vojske Srbije koji pohađaju kurs, zahvalio se na patriotskom i profesionalnom odnosu prema ovoj obavezi i pozvao ih na maksimalno zalaganje s ciljem usvajanja predviđenih nastavnih sadržaja. Takođe, brigadni general Dabić je pozvao nastavnike da daju sve od sebe kako bi polaznici kursa ostvarili postavljene ciljeve.

Na kraju obraćanja, direktor VOA je ukratko informisao prisutne o političko-bezbednosnoj situaciji u regionu.

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 29.03.2019. | Saopštenje o tribini o NATO agresiji

    U skladu sa Programom obeležavanja 20 godina od odbrane od NATO agresije, izaslanici odbrane Republike Srbije su u proteklom periodu organizovali niz događaja

  • 12.03.2019. | Pukovniku Rašeti francuski orden Nacionalnog reda za zasluge

    Nekadašnjem izaslaniku odbrane Republike Srbije u Republici Francuskoj pukovniku Zoranu Rašeti uručen je orden Nacionalnog reda za zasluge, u rangu viteza

  • 09.03.2019. | Ministar Vulin na Konferenciji izaslanika odbrane

    Sastanku u okviru Konferencije izaslanika odbrane Republike Srbije, održanom danas u Domu Garde na Topčideru, prisustvovali su ministar odbrane Aleksandar Vulin, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović i članovi kolegijuma ministra odbrane i načelnika Generalštaba.

Važniji linkovi

Pratite nas