Dan_zena 2015_1.jpg

Obeležen 8. mart u Vojnoobaveštajnoj agenciji

09. 03. 2015

Beograd – Pripadnice Vojnoobaveštajne agencije Ministarstva odbrane Republike Srbije svečano su obeležile Dan žena – 8. mart.

Direktor VOA brigadni general Slavoljub Dabić u ime svih kolega čestitao je praznik pripadnicama Agencije i uručio im prigodan poklon. On je istakao da se broj pripadnica VOA u poslednjoj deceniji znatno povećao i da je sada na evropskom nivou.

„Načelo rodne ravnopravnosti i nediskriminacije je jedno od temeljnih ljudskih prava i u potpunosti se poštuje u VOA“, naglasio je brigadni general Dabić i podsetio da je jednakost žena zagarantovana i Ustavom Republike Srbije.


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 29.03.2019. | Saopštenje o tribini o NATO agresiji

    U skladu sa Programom obeležavanja 20 godina od odbrane od NATO agresije, izaslanici odbrane Republike Srbije su u proteklom periodu organizovali niz događaja

  • 12.03.2019. | Pukovniku Rašeti francuski orden Nacionalnog reda za zasluge

    Nekadašnjem izaslaniku odbrane Republike Srbije u Republici Francuskoj pukovniku Zoranu Rašeti uručen je orden Nacionalnog reda za zasluge, u rangu viteza

  • 09.03.2019. | Ministar Vulin na Konferenciji izaslanika odbrane

    Sastanku u okviru Konferencije izaslanika odbrane Republike Srbije, održanom danas u Domu Garde na Topčideru, prisustvovali su ministar odbrane Aleksandar Vulin, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović i članovi kolegijuma ministra odbrane i načelnika Generalštaba.

Važniji linkovi

Pratite nas