29052017_NGS.jpg

Načelnik Generalštaba sa kandidatima za rad u izaslanstvima odbrane

29. 05. 2017

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković, u sklopu priprema kandidata za rad u izaslanstvima odbrane Republike Srbije, obavio je danas završne razgovore sa kandidatima za rad u izaslanstvima odbrane u Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Rumuniji, Hrvatskoj i Italiji.

General Diković je našim oficirima poželeo da uspešno završe sve pripreme za predstojeće dužnosti, uz poruku da savesno i odgovorno predstavljaju i štite interese Republike Srbije, Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Tom prilikom, načelnik Generalštaba informisao je kandidate za izaslanike i pomoćnika izaslanika odbrane o aktivnostima Vojske Srbije, kao i o najznačajnijim aktivnostima iz planova bilateralne vojne saradnje sa zemljama u kojima će biti angažovani.

Kandidati za dužnosti izaslanika odbrane i pomoćnika izaslanika su u završnoj fazi priprema i očekuje se njihovo skoro upućivanje u ovih pet zemalja.

Izaslanike odbrane prethodno je primio ministar odbrane Zoran Đorđević.

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 24.12.2018. | Završena Radionica o otvorenim izvorima

    Dirеktоr Vојnооbаvеštајnе аgеnciје brigаdni gеnеrаl Zоrаn Stојkоvić dоdеliо је u pеtаk, 21. dеcеmbrа, sеrtifikаtе pоlаznicimа Rаdiоnicе о upоtrеbi pоdаtаkа

  • 21.12.2018. | Sednica Odbora za kontrolu službi bezbednosti

    Odbor za kontrolu službi bezbednosti, na sednicama zatvorenim za javnost, održanim 21. decembra 2018. godine, razmatrao je i usvojio izveštaje o radu Vojnobezbednosne i Vojnoobaveštajne agencije, za prethodni period.

  • 11.12.2018. | Sаrаdnjа sа Rаdiо-tеlеviziјоm Srbiје

    Pоlаznici Prоgrаmа stručnоg usаvršаvаnjа zа rаd u izаslаnstvimа оdbrаnе, kојi sprоvоdi Vојnооbаvеštајnа аgеnciја, pоsеtili su 5. dеcеmbrа Rаdiо-tеlеviziјu Srbiје.

Važniji linkovi

Pratite nas