29052017_1.jpg

Ministar Đorđević primio kandidate za izaslanike odbrane

29. 05. 2017

Ministar odbrane Zoran Đorđević sastao se sa oficirima koji su kandidati za dužnosti u izaslanstvima odbrane Republike Srbije.

Ministar Đorđević upoznao je oficire sa prioritetnim zadacima koji ih očekuju na novim dužnostima, u cilju jačanja bilateralne vojne saradnje Ministarstva odbrane i Vojske Srbije sa stranim partnerima.

Pet oficira se nalazi na završnim pripremama za rad u izaslanstvima odbrane Republike Srbije i biće upućeni na dužnosti u Veliku Britaniju, Italiju, Nemačku, Rumuniju i Hrvatsku.

Petoricu kandidata za dužnosti izaslanika i pomoćnika izaslanika odbrane primiće u toku dana i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković.


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 29.03.2019. | Saopštenje o tribini o NATO agresiji

    U skladu sa Programom obeležavanja 20 godina od odbrane od NATO agresije, izaslanici odbrane Republike Srbije su u proteklom periodu organizovali niz događaja

  • 12.03.2019. | Pukovniku Rašeti francuski orden Nacionalnog reda za zasluge

    Nekadašnjem izaslaniku odbrane Republike Srbije u Republici Francuskoj pukovniku Zoranu Rašeti uručen je orden Nacionalnog reda za zasluge, u rangu viteza

  • 09.03.2019. | Ministar Vulin na Konferenciji izaslanika odbrane

    Sastanku u okviru Konferencije izaslanika odbrane Republike Srbije, održanom danas u Domu Garde na Topčideru, prisustvovali su ministar odbrane Aleksandar Vulin, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović i članovi kolegijuma ministra odbrane i načelnika Generalštaba.

Važniji linkovi

Pratite nas