06062019NGS_naslovna.jpg

Kandidati za izaslanike odbrane u poseti Generalštabu

06. 06. 2019

Zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-major Petar Cvetković razgovarao je danas sa oficirima koji se pripremaju za rad u izaslanstvima odbrane Republike Srbije u inostranstvu.

Na sastanku je bilo reči o ulozi izaslanika odbrane i vojnoj diplomatiji, ali i o prioritetima i planovima Vojske Srbije i najznačajnijim aktivnostima bilateralne vojne saradnje sa zemljama u kojima će naši oficiri biti angažovani.

General Cvetković je kandidatima za izaslanike odbrane poželeo da uspešno završe pripreme za predstojeće dužnosti i izrazio očekivanje da će oni savesno i odgovorno predstavljati interese Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 14.06.2019. | Sastanak ministra odbrane sa budućim izaslanicima odbrane

    Ministar odbrane Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa oficirima Vojnoobaveštajne agencije, koji će u narednom periodu preuzeti dužnost izaslanika odbrane Republike Srbije u inostranstvu.

  • 14.06.2019. | Prijem kod patrijarha Irineja

    Njegova svetost patrijarh srpski gospodin Irinej primio je 12. juna 2019. godine u Srpskoj patrijaršiji u Beogradu delegaciju Vojnoobaveštajne agencije na čelu sa direktorom brigadnim generalom Zoranom Stojkovićem.

  • 06.06.2019. | Kandidati za izaslanike odbrane u poseti Generalštabu

    Zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-major Petar Cvetković razgovarao je danas sa oficirima koji se pripremaju za rad u izaslanstvima odbrane

Važniji linkovi

Pratite nas