15_5_2018_poseta_indijske_delegacije_naslovna.JPG

Indijska delegacija posetila Vojnoobaveštajnu agenciju

16. 05. 2018

Delegacija Ministarstva odbrane Indije, koju je predvodio pomoćnik državnog sekretara Barun Mitra, posetila je 15. maja Vojnoobaveštajnu agenciju radi sagledavanja mogućnosti za uspostavljanje saradnje vojnoobaveštajnih službi dve zemlje.

Na sastanku sa indijskom delegacijom konstatovano je da postoji spremnost obe strane za uspostavljanje različitih modaliteta vojnoobaveštajne saradnje. Takođe, predstavnici delegacija razgovarali su o koracima koje je potrebno preduzeti kako bi se stvorile mogućnosti za sprovođenje konkretnih aktivnosti.

Sastanku su prisustvovali i ambasadorka Indije u Beogradu NJ.E. Narinder Čaukan i predstavnik Generalnog vojnoobaveštajnog direktorata Indije brigadni general Rakeš Kapur.
 


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 24.12.2018. | Završena Radionica o otvorenim izvorima

    Dirеktоr Vојnооbаvеštајnе аgеnciје brigаdni gеnеrаl Zоrаn Stојkоvić dоdеliо је u pеtаk, 21. dеcеmbrа, sеrtifikаtе pоlаznicimа Rаdiоnicе о upоtrеbi pоdаtаkа

  • 21.12.2018. | Sednica Odbora za kontrolu službi bezbednosti

    Odbor za kontrolu službi bezbednosti, na sednicama zatvorenim za javnost, održanim 21. decembra 2018. godine, razmatrao je i usvojio izveštaje o radu Vojnobezbednosne i Vojnoobaveštajne agencije, za prethodni period.

  • 11.12.2018. | Sаrаdnjа sа Rаdiо-tеlеviziјоm Srbiје

    Pоlаznici Prоgrаmа stručnоg usаvršаvаnjа zа rаd u izаslаnstvimа оdbrаnе, kојi sprоvоdi Vојnооbаvеštајnа аgеnciја, pоsеtili su 5. dеcеmbrа Rаdiо-tеlеviziјu Srbiје.

Važniji linkovi

Pratite nas