15_5_2018_poseta_indijske_delegacije_naslovna.JPG

Indijska delegacija posetila Vojnoobaveštajnu agenciju

16. 05. 2018

Delegacija Ministarstva odbrane Indije, koju je predvodio pomoćnik državnog sekretara Barun Mitra, posetila je 15. maja Vojnoobaveštajnu agenciju radi sagledavanja mogućnosti za uspostavljanje saradnje vojnoobaveštajnih službi dve zemlje.

Na sastanku sa indijskom delegacijom konstatovano je da postoji spremnost obe strane za uspostavljanje različitih modaliteta vojnoobaveštajne saradnje. Takođe, predstavnici delegacija razgovarali su o koracima koje je potrebno preduzeti kako bi se stvorile mogućnosti za sprovođenje konkretnih aktivnosti.

Sastanku su prisustvovali i ambasadorka Indije u Beogradu NJ.E. Narinder Čaukan i predstavnik Generalnog vojnoobaveštajnog direktorata Indije brigadni general Rakeš Kapur.
 


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 29.03.2019. | Saopštenje o tribini o NATO agresiji

    U skladu sa Programom obeležavanja 20 godina od odbrane od NATO agresije, izaslanici odbrane Republike Srbije su u proteklom periodu organizovali niz događaja

  • 12.03.2019. | Pukovniku Rašeti francuski orden Nacionalnog reda za zasluge

    Nekadašnjem izaslaniku odbrane Republike Srbije u Republici Francuskoj pukovniku Zoranu Rašeti uručen je orden Nacionalnog reda za zasluge, u rangu viteza

  • 09.03.2019. | Ministar Vulin na Konferenciji izaslanika odbrane

    Sastanku u okviru Konferencije izaslanika odbrane Republike Srbije, održanom danas u Domu Garde na Topčideru, prisustvovali su ministar odbrane Aleksandar Vulin, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović i članovi kolegijuma ministra odbrane i načelnika Generalštaba.

Važniji linkovi

Pratite nas