15_5_2018_poseta_indijske_delegacije_naslovna.JPG

Indijska delegacija posetila Vojnoobaveštajnu agenciju

16. 05. 2018

Delegacija Ministarstva odbrane Indije, koju je predvodio pomoćnik državnog sekretara Barun Mitra, posetila je 15. maja Vojnoobaveštajnu agenciju radi sagledavanja mogućnosti za uspostavljanje saradnje vojnoobaveštajnih službi dve zemlje.

Na sastanku sa indijskom delegacijom konstatovano je da postoji spremnost obe strane za uspostavljanje različitih modaliteta vojnoobaveštajne saradnje. Takođe, predstavnici delegacija razgovarali su o koracima koje je potrebno preduzeti kako bi se stvorile mogućnosti za sprovođenje konkretnih aktivnosti.

Sastanku su prisustvovali i ambasadorka Indije u Beogradu NJ.E. Narinder Čaukan i predstavnik Generalnog vojnoobaveštajnog direktorata Indije brigadni general Rakeš Kapur.
 


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 14.06.2019. | Sastanak ministra odbrane sa budućim izaslanicima odbrane

    Ministar odbrane Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa oficirima Vojnoobaveštajne agencije, koji će u narednom periodu preuzeti dužnost izaslanika odbrane Republike Srbije u inostranstvu.

  • 14.06.2019. | Prijem kod patrijarha Irineja

    Njegova svetost patrijarh srpski gospodin Irinej primio je 12. juna 2019. godine u Srpskoj patrijaršiji u Beogradu delegaciju Vojnoobaveštajne agencije na čelu sa direktorom brigadnim generalom Zoranom Stojkovićem.

  • 06.06.2019. | Kandidati za izaslanike odbrane u poseti Generalštabu

    Zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-major Petar Cvetković razgovarao je danas sa oficirima koji se pripremaju za rad u izaslanstvima odbrane

Važniji linkovi

Pratite nas