15.03.2016 NGS primio izaslanike odbrane.jpg

General Diković razgovarao sa izaslanicima odbrane

15. 03. 2016

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković primio je danas izaslanike odbrane Republike Srbije na dužnostima u Ankari, Berlinu, Briselu, Budimpešti, Bukureštu, Zagrebu, Moskvi, Parizu, Skoplju i Tel Avivu. Sastanak je održan u okviru redovnih konsultacija, analize rada i stručno-specijalističke obuke.

Tom prilikom general Diković je informisao izaslanike odbrane Republike Srbije o aktuelnim bezbednosnim pitanjima i aktivnostima Vojske Srbije, kao i bilateralnim aktivnostima vojno-vojne saradnje sa zemljama u kojima su akreditovani, s ciljem unapređenja te saradnje i efikasnije koordinacije prilikom priprema i sprovođenja zajedničkih aktivnosti.

Izaslanike odbrane prethodno je primio ministar odbrane Zoran Đorđević.

U narednom periodu, general Diković primiće i izaslanike odbrane akreditovane u Abu Dabiju, Alžiru, Atini, Beču, Varšavi, Vašingtonu, Kairu, Londonu, Pekingu, rimu, Sarajevu i Sofiji.

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 24.12.2018. | Završena Radionica o otvorenim izvorima

    Dirеktоr Vојnооbаvеštајnе аgеnciје brigаdni gеnеrаl Zоrаn Stојkоvić dоdеliо је u pеtаk, 21. dеcеmbrа, sеrtifikаtе pоlаznicimа Rаdiоnicе о upоtrеbi pоdаtаkа

  • 21.12.2018. | Sednica Odbora za kontrolu službi bezbednosti

    Odbor za kontrolu službi bezbednosti, na sednicama zatvorenim za javnost, održanim 21. decembra 2018. godine, razmatrao je i usvojio izveštaje o radu Vojnobezbednosne i Vojnoobaveštajne agencije, za prethodni period.

  • 11.12.2018. | Sаrаdnjа sа Rаdiо-tеlеviziјоm Srbiје

    Pоlаznici Prоgrаmа stručnоg usаvršаvаnjа zа rаd u izаslаnstvimа оdbrаnе, kојi sprоvоdi Vојnооbаvеštајnа аgеnciја, pоsеtili su 5. dеcеmbrа Rаdiо-tеlеviziјu Srbiје.

Važniji linkovi

Pratite nas