urucenje medalja 062016.jpg

Direktor Vojnoobaveštajne agencije uručio vojne spomen medalje pripadnicima VOA

10. 06. 2016

Beograd 10.06.2016.

Direktor Vojnoobaveštajne agencije, brigadni general Slavoljub Dabić, po ovlašćenju ministra odbrane, uručio je danas u Velikoj ratnoj sali u zgradi starog Generalštaba, vojne spomen medalje za revnosnu vojnu službu za 20 i 10 godina službe u kalendarskoj 2010 godini, pripadnicima Vojnoobaveštajne agencije.

Brigadni general je, obraćajući se svečanom skupu izneo da je Vojnoobaveštajna agencija u prvoj polovini godine uspešno realizovala sve postavljene zadatke, ali da nas kao nosioca obaveštajne funkcije u sistemu odbrane Republike Srbije u narednom periodu očekuje još puno obaveza. On je istakao da će Agencija i u narednom periodu dati doprinos stabilnosti sistema odbrane i bezbednost Republike Srbije, njenih građana u skladu sa dodeljenim misijama i da će raditi na podizanju operativnih i funkcionalnih sposobnosti kako bi još efikasnije odgovorila izazovima.

"Siguran sam da će pripadnici VOA kojima je danas uručena medalja, kao i svi ostali pripadnici Agencije, nastaviti da izvršavaju sve postavljene zadatke u cilju odbrane i zaštite državnih interesa", rekao je brigadni general Dabić.


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

Važniji linkovi

Pratite nas