20160304StimulativneMere_9.jpg

Direktor Vojnoobaveštajne agencije uručio stimulativne mere pripadnicima VOA povodom Dana Vojnoobaveštajne agencije

04. 03. 2016

Beograd 04.03.2016 - Povodom Dana Vojnoobaveštajne agencije, direktor Vojnoobaveštajne agencije, brigadni general Slavoljub Dabić, uručio je danas stimulativne mere u Velikoj ratnoj sali, u zgradi starog Generalštaba. Takođe, ovom prilikom direktor Vojnobaveštajne agencije uručio je i plakete penzionisanim pripadnicima Vojnoobaveštajne agencije.

Ocenio je da se karakter bezbednosnih izazova, rizika i pretnji u 21. veku promenio ali da je rad agencije u prethodnom periodu obeležilo intenzivno angažovanje svih pripadnika na zaštiti interesa R. Srbije.

Istakao je da su nagrađeni pripadnici Vojnoobaveštajne agencije zasluženo dobili stimulativne mere zbog svoje posvećenosti poslu ali i zbog profesionalnog i odgovornog rada. Odao je priznanje svim pripadnicima Agencije za kvalitetan i profesionalan rad i dodao da očekuje da će nagrađeni, kao i svi ostali pripadnici Agencije, nastaviti da izvršavaju sve postavljene zadatke u cilju odbrane i zaštite državnih interesa.

Na kraju svečanosti, svim pripadnicima Vojnoobaveštajne agencije, brigadni general je čestitao Dan vojnoobaveštajne agencije.


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

Važniji linkovi

Pratite nas