stimulativne_mere_2015.jpg

Direktor Vojnoobaveštajne agencije uručio stimulativne mere pripadnicima VOA

22. 12. 2015

Beograd 22.12.2015

Direktor Vojnoobaveštajne agencije, brigadni general Slavoljub Dabić, uručio je danas u Velikoj ratnoj sali u zgradi starog Generalštaba, stimulativne mere povodom završetka kalendarske 2015. godine. Brigadni general je ocenio da su nagrađeni pripadnici Vojnoobaveštajne agencije zasluženo dobili stimulativne mere zbog svoje posvećenosti poslu ali i zbog profesionalnog i odgovornog rada.

"Siguran sam da će nagrađeni, kao i svi ostali pripadnici Agencije, nastaviti da izvršavaju sve postavljene zadatke u cilju odbrane i zaštite državnih interesa. U godini koja je za nama, vrlo smo odgovorno, predano i ozbiljno radili" rekao je brigadni general Dabić.

Takođe, ovom prilikom direktor Vojnobaveštajne agencije je čestitao novogodišnje i božićne praznike svim pripadnicima Vojnoobaveštajne agencije.


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 13.11.2018. | Brigadni general Stojković na Konferenciji SEEMIC

    Dirеktоr Vојnооbаvеštајnе аgеnciје brigаdni gеnеrаl Zоrаn Stојkоvić učеstvоvао је 7. nоvеmbrа u Тirаni nа 10. gоdišnjој kоnfеrеnciјi

  • 09.11.2018. | Obeležen Dan primirja

    U Vojnoobaveštajnoj agenciji danas je svečanim postrojavanjem pripadnika VOA obeležen 11. novembar - Dan primirja u Prvom svetskom ratu.

  • 24.10.2018. | Тribinа o vојnoj diplоmаtiјi

    Nа štаndu Мinistаrstvа оdbrаnе i Vојskе Srbiје nа bеоgrаdskоm Sајmu knjigа u utоrаk, 23. оktоbrа, оdržаnа је tribinа

Važniji linkovi

Pratite nas