stimulativne_mere_2015.jpg

Direktor Vojnoobaveštajne agencije uručio stimulativne mere pripadnicima VOA

22. 12. 2015

Beograd 22.12.2015

Direktor Vojnoobaveštajne agencije, brigadni general Slavoljub Dabić, uručio je danas u Velikoj ratnoj sali u zgradi starog Generalštaba, stimulativne mere povodom završetka kalendarske 2015. godine. Brigadni general je ocenio da su nagrađeni pripadnici Vojnoobaveštajne agencije zasluženo dobili stimulativne mere zbog svoje posvećenosti poslu ali i zbog profesionalnog i odgovornog rada.

"Siguran sam da će nagrađeni, kao i svi ostali pripadnici Agencije, nastaviti da izvršavaju sve postavljene zadatke u cilju odbrane i zaštite državnih interesa. U godini koja je za nama, vrlo smo odgovorno, predano i ozbiljno radili" rekao je brigadni general Dabić.

Takođe, ovom prilikom direktor Vojnobaveštajne agencije je čestitao novogodišnje i božićne praznike svim pripadnicima Vojnoobaveštajne agencije.


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 29.03.2019. | Saopštenje o tribini o NATO agresiji

    U skladu sa Programom obeležavanja 20 godina od odbrane od NATO agresije, izaslanici odbrane Republike Srbije su u proteklom periodu organizovali niz događaja

  • 12.03.2019. | Pukovniku Rašeti francuski orden Nacionalnog reda za zasluge

    Nekadašnjem izaslaniku odbrane Republike Srbije u Republici Francuskoj pukovniku Zoranu Rašeti uručen je orden Nacionalnog reda za zasluge, u rangu viteza

  • 09.03.2019. | Ministar Vulin na Konferenciji izaslanika odbrane

    Sastanku u okviru Konferencije izaslanika odbrane Republike Srbije, održanom danas u Domu Garde na Topčideru, prisustvovali su ministar odbrane Aleksandar Vulin, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović i članovi kolegijuma ministra odbrane i načelnika Generalštaba.

Važniji linkovi

Pratite nas