VOA logo

Čestitka načelnika GŠ VS pripadnicima Vojnoobaveštajne agencije

28. 02. 2017

U ime pripadnika Vojske Srbije i svoje lično, pripadnicima Vojnoobaveštajne agencije upućujem srdačne čestitke povodom 05. marta - Dana agencije.

Kao deo jedinstvenog bezbednosno-obaveštajnog sistema Republike Srbije, uspešnim obavl.anjem obaveštajnih poslova od izuzetnog značaja za odbranu i predstavljanjem i zaštitom interesa Ministarstva odbrane i Republike Srbije u inostranstvu, dajete nemerljiv doprinos očuvanju bezbednosti sistema odbrane.

Uveren sam da ćete i u narednom periodu, kao stručni i rukovodeći organ vojnoobaveštajne službe Ministarstva odbrane i sastavni deo sistema bezbednosti Republike Srbije, nastaviti da ostvarujete zapažene rezultate u radu, u čemu vam želim puno uspeha.

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 29.03.2019. | Saopštenje o tribini o NATO agresiji

    U skladu sa Programom obeležavanja 20 godina od odbrane od NATO agresije, izaslanici odbrane Republike Srbije su u proteklom periodu organizovali niz događaja

  • 12.03.2019. | Pukovniku Rašeti francuski orden Nacionalnog reda za zasluge

    Nekadašnjem izaslaniku odbrane Republike Srbije u Republici Francuskoj pukovniku Zoranu Rašeti uručen je orden Nacionalnog reda za zasluge, u rangu viteza

  • 09.03.2019. | Ministar Vulin na Konferenciji izaslanika odbrane

    Sastanku u okviru Konferencije izaslanika odbrane Republike Srbije, održanom danas u Domu Garde na Topčideru, prisustvovali su ministar odbrane Aleksandar Vulin, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović i članovi kolegijuma ministra odbrane i načelnika Generalštaba.

Važniji linkovi

Pratite nas