23 02 2018 analiza rada voa.JPG

Analiza rada Vojnoobaveštajne agencije

26. 02. 2018

U Vojnoobaveštajnoj agenciji u petak, 23. februara, održana je Godišnja analiza rada za 2017. godinu, kojom je predsedavao zamenik direktora VOA pukovnik Zoran Stojković.


Načelnici glavnih odeljenja i rukovodioci grupa Agencije predstavili su rezultate rada u svojim organizacionim celinama u protekloj godini, istakli probleme sa kojima su se suočavali, kao i predloge za njihovo rešavanje.


Pukovnik Stojković rekao je da su u 2017. godini načinjeni značajni pomaci u radu VOA, sa ciljem prilagođavanja novom strategijskom okruženju i savremenim tokovima u obaveštajnoj delatnosti. On je istakao da VOA ne zaostaje za sličnim službama razvijenih zemalja i da se neprekidno radi na unapređenju operativnih sposobnosti Agencije.


Analizi rada VOA prisustvovali su državni sekretar u Ministarstvu odbrane Aleksandar Živković i načelnik Uprave za obaveštajno – izviđačke poslove GŠ VS (J-2) brigadni general Ilija Todorov.


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 14.06.2019. | Sastanak ministra odbrane sa budućim izaslanicima odbrane

    Ministar odbrane Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa oficirima Vojnoobaveštajne agencije, koji će u narednom periodu preuzeti dužnost izaslanika odbrane Republike Srbije u inostranstvu.

  • 14.06.2019. | Prijem kod patrijarha Irineja

    Njegova svetost patrijarh srpski gospodin Irinej primio je 12. juna 2019. godine u Srpskoj patrijaršiji u Beogradu delegaciju Vojnoobaveštajne agencije na čelu sa direktorom brigadnim generalom Zoranom Stojkovićem.

  • 06.06.2019. | Kandidati za izaslanike odbrane u poseti Generalštabu

    Zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-major Petar Cvetković razgovarao je danas sa oficirima koji se pripremaju za rad u izaslanstvima odbrane

Važniji linkovi

Pratite nas