23 02 2018 analiza rada voa.JPG

Analiza rada Vojnoobaveštajne agencije

26. 02. 2018

U Vojnoobaveštajnoj agenciji u petak, 23. februara, održana je Godišnja analiza rada za 2017. godinu, kojom je predsedavao zamenik direktora VOA pukovnik Zoran Stojković.


Načelnici glavnih odeljenja i rukovodioci grupa Agencije predstavili su rezultate rada u svojim organizacionim celinama u protekloj godini, istakli probleme sa kojima su se suočavali, kao i predloge za njihovo rešavanje.


Pukovnik Stojković rekao je da su u 2017. godini načinjeni značajni pomaci u radu VOA, sa ciljem prilagođavanja novom strategijskom okruženju i savremenim tokovima u obaveštajnoj delatnosti. On je istakao da VOA ne zaostaje za sličnim službama razvijenih zemalja i da se neprekidno radi na unapređenju operativnih sposobnosti Agencije.


Analizi rada VOA prisustvovali su državni sekretar u Ministarstvu odbrane Aleksandar Živković i načelnik Uprave za obaveštajno – izviđačke poslove GŠ VS (J-2) brigadni general Ilija Todorov.


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 24.12.2018. | Završena Radionica o otvorenim izvorima

    Dirеktоr Vојnооbаvеštајnе аgеnciје brigаdni gеnеrаl Zоrаn Stојkоvić dоdеliо је u pеtаk, 21. dеcеmbrа, sеrtifikаtе pоlаznicimа Rаdiоnicе о upоtrеbi pоdаtаkа

  • 21.12.2018. | Sednica Odbora za kontrolu službi bezbednosti

    Odbor za kontrolu službi bezbednosti, na sednicama zatvorenim za javnost, održanim 21. decembra 2018. godine, razmatrao je i usvojio izveštaje o radu Vojnobezbednosne i Vojnoobaveštajne agencije, za prethodni period.

  • 11.12.2018. | Sаrаdnjа sа Rаdiо-tеlеviziјоm Srbiје

    Pоlаznici Prоgrаmа stručnоg usаvršаvаnjа zа rаd u izаslаnstvimа оdbrаnе, kојi sprоvоdi Vојnооbаvеštајnа аgеnciја, pоsеtili su 5. dеcеmbrа Rаdiо-tеlеviziјu Srbiје.

Važniji linkovi

Pratite nas