23 02 2018 analiza rada voa.JPG

Analiza rada Vojnoobaveštajne agencije

26. 02. 2018

U Vojnoobaveštajnoj agenciji u petak, 23. februara, održana je Godišnja analiza rada za 2017. godinu, kojom je predsedavao zamenik direktora VOA pukovnik Zoran Stojković.


Načelnici glavnih odeljenja i rukovodioci grupa Agencije predstavili su rezultate rada u svojim organizacionim celinama u protekloj godini, istakli probleme sa kojima su se suočavali, kao i predloge za njihovo rešavanje.


Pukovnik Stojković rekao je da su u 2017. godini načinjeni značajni pomaci u radu VOA, sa ciljem prilagođavanja novom strategijskom okruženju i savremenim tokovima u obaveštajnoj delatnosti. On je istakao da VOA ne zaostaje za sličnim službama razvijenih zemalja i da se neprekidno radi na unapređenju operativnih sposobnosti Agencije.


Analizi rada VOA prisustvovali su državni sekretar u Ministarstvu odbrane Aleksandar Živković i načelnik Uprave za obaveštajno – izviđačke poslove GŠ VS (J-2) brigadni general Ilija Todorov.


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 29.03.2019. | Saopštenje o tribini o NATO agresiji

    U skladu sa Programom obeležavanja 20 godina od odbrane od NATO agresije, izaslanici odbrane Republike Srbije su u proteklom periodu organizovali niz događaja

  • 12.03.2019. | Pukovniku Rašeti francuski orden Nacionalnog reda za zasluge

    Nekadašnjem izaslaniku odbrane Republike Srbije u Republici Francuskoj pukovniku Zoranu Rašeti uručen je orden Nacionalnog reda za zasluge, u rangu viteza

  • 09.03.2019. | Ministar Vulin na Konferenciji izaslanika odbrane

    Sastanku u okviru Konferencije izaslanika odbrane Republike Srbije, održanom danas u Domu Garde na Topčideru, prisustvovali su ministar odbrane Aleksandar Vulin, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović i članovi kolegijuma ministra odbrane i načelnika Generalštaba.

Važniji linkovi

Pratite nas