intervjuOdbranaSlavoljubDabic20160303.jpg

Интервју директора ВОА: "Корак испред претњи"

03.03.2016. | Догађаји

Београд, 03.март – Војни обавештајац је првенствено патриота. Данас он мора да буде образован и експерт не само у области без бедности и међународних односа, већ мора да поседује општа знања окултури, обичајима и настојањима других субјеката у окружењу. Он мора да буде оспособљен да у мору информација које су данас претежно доступне, препозна праве претње и њихове носиоце, одређује приоритете како би одвојио битно од небитног и буде искрен у понашању и намерама.

Детаљније

59KlasaGSU1.jpg

Наставна посета полазника ГШУ Војнообавештајној агенцији

23.02.2016. | Догађаји

Београд, 23.фебруар – Полазници 59. класе Генералштабног усавршавања (ГШУ) у оквиру наставног програма посетили су данас Војнообавештајну агенцију (ВОА) Министарства одбране Републике Србије.

Детаљније

Poseta_VSBO.jpg

Посета полазника Високих студија безбедности и одбране Војнообавештајној агенцији

09.02.2016. | Догађаји

Београд, 9. фебруар - Полазници Високих студија безбедности и одбране посетили су данас Војнообавештајну агенцију (ВОА) Министарства одбране Републике Србије.

Детаљније

stimulativne_mere_2015.jpg

Директор Војнообавештајне агенције уручио стимулативне мере припадницима ВОА

22.12.2015. | Догађаји

Директор Војнообавештајне агенције, бригадни генерал Славољуб Дабић, уручио је данас у Великој ратној сали у згради старог Генералштаба, стимулативне мере поводом завршетка календарске 2015. године.

Детаљније

Dan veterana 2015.jpg

Припадници Војнообавештајне агенције обележили Дан ветерана

07.12.2015. | Догађаји

Београд – Припадници Војнообавештајне агенције (ВОА) по први пут су ове године обележили 4. децембар - Дан ветерана. Уједно, директор Агенције бригадни генерал Славољуб Дабић уручио је пензионисаним припадницима ВОА војне спомен-медаље за учешће у борбеним дејствима на територији СФРЈ и СРЈ.

Детаљније

Poseta_buducih_diplomata_RTS.jpg

Посета будућих војних дипломата РТС-у и Медија центру „Одбрана“

25.11.2015. | Догађаји

Београд - Група официра Војнообавештајне агенције, кандидата за изасланике одбране Републике Србије, посетила је РТС и Медија центар „Одбрана“ МО Р. Србије.

Детаљније

Seemic_2015_01.jpg

Делегација ВОА учествовала на конференцији SEEMIC

09.11.2015. | Догађаји

Солун – Делегација ВОА, на челу са директором бригадним генералом Славољубом Дабићем, учествовала је од 04. до 05. новембра на седмој годишњој конференцији директора војнообавештајних служби из Југоисточне Европе SEEMIC (South East Europe Military Intelligence Chiefs), која је ове године одржана у Солуну.

Детаљније

Obavestajni_kurs.JPG

Почетак Обавештајног курса за резервне официре

02.11.2015. | Догађаји

Београд – Данас је у Центру за усавршавање кадрова обавештајне службе Војнообавештајне агенције почео Обавештајни курс за резервне официре.

Детаљније

analiticki_kurs.jpg

Успешно завршен Курс аналитике

02.11.2015. | Догађаји

Београд - Припадници Војнообавештајне агенције (ВОА) и Војске Србије успешно су завршили Курс аналитике, који је организовао Центар за усавршавање кадрова обавештајне службе ВОА.

Детаљније

Slika 1.jpg

Бивши руководиоци посетили Војнообавештајну агенцију

30.10.2015. | Догађаји

Београд – Бивши руководиоци војнообавештајне службе посетили су данас Војнообавештајну агенцију (ВОА), где су им презентоване могућности Агенције када је у питању праћење кризних жаришта у иностранству.

Детаљније

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас