Потписивање изјаве о сарадњи

14.07.2011. | Потписивање изјаве о сарадњи

Заступник директора Војнообавештајне агенције Министарства одбране Републике Србије бригадни генерал Драган Владисављевић примио је 14.07.2011. године у службеним просторијама изасланика одбране Републике Грчке бригадног генерала Апостолоса Костопулоса, који је пренео поздраве начелника Грчке војнообавештајне службе (MIJD) генерал-мајора Николаоса Катавелиса.

Коктел поводом дана ВОА

05.05.2011. | Коктел поводом дана ВОА

Пријемом у кристалној сали Дома гарде на Топчидеру јуче је обележен Дан Војнообавештајне агенције. Свечаности, којом се обележава 91. година од оснивања Обавештајног одељења у Главном ђенералштабу, присуствовали су председник Србије Борис Тадић, министар одбране Драган Шутановац, заменик начелника Генералштаба Војске Србије генерал-мајор Милан Бјелица, директори Војнобезбедносне агенције, Безбедносно-информативне агенције и полиције, представници верских заједница, изасланици одбране акредитовани у Србији и бројни гости.

05.05.2011. | Председник Тадић честитао Дан ВОА

Povodom Dana Vojnoobaveštajne agencije – 6. maja, svim pripadnicima Agencije upućujem srdačne i iskrene čestitke.

05.05.2011. | Честитка министра Шутановца поводом дана ВОА

Поводом Дана Војнообавештајне агенције – 6. маја, свим припадницима Агенције упућујем срдачне честитке.

1.jpg

18.03.2011. | Свечани пријем поводом 5. конференције изасланика одбране Републике Србије

Поводом одржавања 5. годишње конференције изасланика одбране Републике Србије, 18. марта у вечерњим сатима у Великој ратној сали старог генералштаба, одржан је свечани пријем којем су присуствовали министар одбране и начелник ГШ Војске Србије са члановима колегијума, представници Министарства спољних послова, СДПР, страни ВДП акредитовани у Београду, припадници Војнообавештајне агенције и други гости.

Пета годишња конференција изасланика одбране Републике Србије

16.03.2011. | Пета годишња конференција изасланика одбране Републике Србије

У Београду се од 14. до 18. марта одржава 5. годишња конференција изасланика одбране Републике Србије. Радни назив заседања је "Унапређење рада изасланстава одбране", што указује на главни циљ овогодишњег сусрета. И овом приликом војнодипломатски представници Републике Србије ће непосредно размотрити питања везана за њихов рад, добити инструкције за деловање у наредном периоду од руководства Министарства одбране и Војске Србије и разменити искуства са колегама.

03.03.2011. | Генерални испектор служби у радној посети Војнообавештајној агенцији

Дана 03.03.2011. године, Војнообавештајну агенцију је посетио генерални инспектор служби, господин проф др Божидар Бановић.

Посета страних војних представника

02.03.2011. | Посета страних војних представника

Дана 02.03.2011. године у сколопу редовних годишњих активности, страни војни представници акредитовани у Р. Србији, посетили су Војнообавештајну агенцију.

1jpg.jpg

14.01.2011. | Начелник Генералштаба Војске Србије у радној посети ВОА

Дана 14.01.2011. године начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милоје Милетић је посетио Војнообавештајну агенцију.

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 09.07.2019. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 9. јула 2019. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције за претходни период.

  • 14.06.2019. | Састанак министра одбране са будућим изасланицима одбране

    Министар одбране Александар Вулин разговарао је данас са официрима Војнообавештајне агенције, који ће у наредном периоду преузети дужност изасланика одбране Републике Србије у иностранству.

  • 14.06.2019. | Пријем код патријарха Иринеја

    Његова светост патријарх српски господин Иринеј примио је 12. јуна 2019. године у Српској патријаршији у Београду делегацију Војнообавештајне агенције на челу са директором бригадним генералом Зораном Стојковићем.

Важнији линкови

Пратите нас