Председник Тадић честитао Дан ВОА

05. 05. 2011

Поводом Дана Војнообавештајне агенције – 6. маја, свим припадницима Агенције упућујем срдачне и искрене честитке.
 
Прослављањем Дана Војнообавештајне агенције истиче се више од 90 година дуга традиција војнообавештајне делатности у Србији, али и њено савремено место и улога. Данас је Војнообавештајна агенција један од основних чинилаца безбедносно-обавештајног система, а на њеним припадницима је велика одговорност доприноса очувању безбедности Републике Србије и њених грађана.
 
Протеклу годину у раду Војнообавештајне агенције обележило је ангажовање на бројним задацима у складу са савременим потребама и приоритетима које намеће измењено међународно окружење. Својим радом и постигнутим резултатима Агенција је значајно допринела јачању безбедности Републике Србије.
 
Уверен сам да ће припадници Војнообавештајне агенције и убудуће одговорно, професионално и ефикасно извршавати своје задатке, знајући да тиме доприносе безбедности грађана, заштити интереса и реализацији државних циљева Републике Србије. 

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 13.11.2018. | Бригадни генерал Стојковић на Конференцији SEEMIC

    Директор Војнообавештајне агенције бригадни генерал Зоран Стојковић учествовао је 7. новембра у Тирани на 10. годишњој конференцији

  • 09.11.2018. | Обележен Дан примирја

    У Војнообавештајној агенцији данас је свечаним постројавањем припадника ВОА обележен 11. новембар - Дан примирја у Првом светском рату.

  • 24.10.2018. | Трибина o војнoj дипломатији

    На штанду Министарства одбране и Војске Србије на београдском Сајму књига у уторак, 23. октобра, одржана је трибина

Важнији линкови

Пратите нас