Честитка министра Шутановца поводом дана ВОА

05. 05. 2011

Поводом Дана Војнообавештајне агенције – 6. маја, свим припадницима Агенције упућујем срдачне честитке.

 

Досадашњим радом показали сте висок ниво професионализма у извршавању задатака и допринели јачању безбедносно-обавештајног система наше земље и унапређењу односа са партнерским и пријатељским земљама.

 

Честитајући вам празник, уверен сам да ћете и у наредном периоду превентивним и правовременим испуњавањем обавештајне функције на најбољи начин служити потребама система одбране и наше земље.

 

Желим вам успехе у изградњи оперативних способности и афирмацији ваше службе. 

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 09.07.2019. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 9. јула 2019. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције за претходни период.

  • 14.06.2019. | Састанак министра одбране са будућим изасланицима одбране

    Министар одбране Александар Вулин разговарао је данас са официрима Војнообавештајне агенције, који ће у наредном периоду преузети дужност изасланика одбране Републике Србије у иностранству.

  • 14.06.2019. | Пријем код патријарха Иринеја

    Његова светост патријарх српски господин Иринеј примио је 12. јуна 2019. године у Српској патријаршији у Београду делегацију Војнообавештајне агенције на челу са директором бригадним генералом Зораном Стојковићем.

Важнији линкови

Пратите нас