ngs1926jpg.jpg

22.06.2010. | Нове дипломатске представнике Министарства одбране и Војске Србије примио начелник генералштаба генерал потпуковник Милоје Милетић

У уторак 22. јуна у 13 часова, у кабинету начелника генералштаба одржан је сусрет коме су присуствовали генерал потпуковник Милоје Милетић, заступник директора ВОА бригадни генерал Драган Владисављевић, шеф одсека за међународну војну сарадњу у кабинету НГШ Мира Миленковић, руководилац припрема пуковник Стеван Стојисављевић и припадници нове генерације ИО и помоћника ИО.

Нови дипломатски представници Министарства одбране и Војске Србије ускоро на дужностима

17.06.2010. | Нови дипломатски представници Министарства одбране и Војске Србије ускоро на дужностима

После вишемесечних припрема и успешно положеног завршног испита, нова генерација ИО и помоћника ИО РС 17. јуна је званично испраћена уочи преузимања дужности.

nacelnik VOA dan VOA.jpg

05.05.2010. | Обележен Дан Војнообавештајне агенције

Војнообавештајна агенција (ВОА) у Дому гарде у Топчидеру обележила је свој дан - 6. мај. Свечаности су присуствовали председник Србије Борис Тадић, министар одбране Драган Шутановац, министри у Влади Србије, начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милоје Милетић, представници Министарства одбране и Војске Србије, МУП-а, верских заједница, војни изасланици акредитовани у Србији и бројни гости.

odbor slika1.jpg

20.04.2010. | Војнообавештајна агенција поднела извештај о раду у 2009. години

Одбор за одбрану и безбедност Народне Скупштине прихватио је данас извештај о раду Војнообавештајне агенције за 2009. годину.

konf.jpg

12.04.2010. | IV конференцијa ИО РС

У Београду се од 12. до 20. априла одржава четврта Годишња конференција изасланика одбране Републике Србије. Конференција је саставни део руковођења и унапређења рада изасланстава одбране којa делују у оквиру наших дипломатских мисија у свету и прилика да се изасланици одбране на најефикаснији начин упознају са питањима везаним за њихов рад, добију смернице и инструкције за наредно раздобље и размене међусобна искуства.

0303.jpg

02.03.2010. | Одбор за одбрану и безбедност усвојио извештај о раду ВОА за 2008. годину

ВОА је планским, организованим и непрекидним ангажовањем у сарадњи са другим субјектима одбране у Србији учинила све да обезбеди руководству система одбране информације и податке који су били у функцији доношења одлука од значаја за безбедност земље.

19.02.2010. | Министар Шутановац примио новоунапређене генералe

Министар одбране Драган Шутановац примио је данас новоунапређене бригадне генерале: Бранка Андрића, начелника Управе за организацију, Драгана Владисављевића, заменика директора Војнообавештајне агенције, Млађена Нишeвића, начелника штаба Команде за обуку, Срђана Новаковића, начелника Управе за општу логистику и Душана Стојановића, команданта 2. бригаде КоВ и уручио им указе о унапређењу.

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас