ngs1926jpg.jpg

Нове дипломатске представнике Министарства одбране и Војске Србије примио начелник генералштаба генерал потпуковник Милоје Милетић

22. 06. 2010

У уторак 22. јуна у 13 часова, у кабинету начелника генералштаба одржан је сусрет коме су присуствовали генерал потпуковник Милоје Милетић, заступник директора ВОА бригадни генерал Драган Владисављевић, шеф одсека за међународну војну сарадњу у кабинету НГШ Мира Миленковић, руководилац припрема пуковник Стеван Стојисављевић и припадници нове генерације ИО и помоћника ИО. 

 
У уводној речи, заступник директора ВОА је упознао начелника генералштаба са садржајем завршених припрема групе дипломата и представио изасланике и помоћнике изасланика. Начелник генералштаба, генерал потпуковник Милоје Милетић истакао је најважније ставове ВС о питањима важним за безбедност и одбрану земље, односима са оружаним снагама других држава, међународним организацијама и институцијама у сфери одбране. Током излагања подсетио је да приоритети Војске Србије и у наредном раздобљу остају професионализација и проширење учешћа у МНОп. Упознао је изасланике са достигнутим степеном развоја војно-војне сарадње са државама у које се дипломате упућују и планираним активностима.


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас