Нови дипломатски представници Министарства одбране и Војске Србије ускоро на дужностима

Нови дипломатски представници Министарства одбране и Војске Србије ускоро на дужностима

17. 06. 2010

После вишемесечних припрема и успешно положеног завршног испита, нова генерација ИО и помоћника ИО РС 17. јуна је званично испраћена уочи преузимања дужности. 

 
Током дана, министар одбране, господин Драган Шутановац примио је заступника директора ВОА бригадног генерала Драгана Владисављевића у пратњи нових изасланика одбране и помоћника, који ће у наредном периоду обављати дужност у 13 држава. И овом приликом, министар одбране је, поред задњих инструкција, пожелевши присутнима успех у раду, указао на важност задатака из домена рада изасланстава одбране и подсетио на приоритете одбрамбене и спољне политике Републике Србије. 
 
У вечерњим сатима, у сали Дома гарде на Топчидеру одржана је свечаност, којој су поред припадника ВОА, присуствовале угледне званице из МО и ВС, Министарства спољних послова, СДПР и других институција. Заступник директора ВОА, бригадни генерал Драган Владисављевић уручио је групи официра која одлази у иностранство путне исправе, а у име свих, колегама из ВОА на подршци у припремама, захвалио се пуковник Никола Лунић.


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас