Министар Шутановац примио новоунапређене генералe

19. 02. 2010

Министар одбране Драган Шутановац примио је данас новоунапређене бригадне генерале: Бранка Андрића, начелника Управе за организацију, Драгана Владисављевића, заменика директора Војнообавештајне агенције, Млађена Нишeвића, начелника штаба Команде за обуку, Срђана Новаковића, начелника Управе за општу логистику и Душана Стојановића, команданта 2. бригаде КоВ и уручио им указе о унапређењу.

 
Министар Шутановац је уз честитке истакао да ће заједничким снагама наставити да раде на спровођењу реформи система одбране какав држава Србија заслужује. Он је посебно нагласио важност завршетка процеса професионализације Војске Србије до краја ове године, који је приоритени задатак целог система одбране у наредном периоду.
 
Увођењем новог система вредности у будућности ће се много теже стицати високи чинови. Сходно томе министар је изразио очекивање да ће новоунапређени бригадни генерали наставити са подизањем угледа Војске Србије и професије.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 29.03.2019. | Саопштење о трибини о НАТО агресији

    У складу са Програмом обележавања 20 година од одбране од НАТО агресије, изасланици одбране Републике Србије су у протеклом периоду организовали низ догађаја

  • 12.03.2019. | Пуковнику Рашети француски орден Националног реда за заслуге

    Некадашњем изасланику одбране Републике Србије у Републици Француској пуковнику Зорану Рашети уручен је орден Националног реда за заслуге, у рангу витеза

  • 09.03.2019. | Министар Вулин на Конференцији изасланика одбране

    Састанку у оквиру Конференције изасланика одбране Републике Србије, одржаном данас у Дому Гарде на Топчидеру, присуствовали су министар одбране Александар Вулин, начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић и чланови колегијума министра одбране и начелника Генералштаба.

Важнији линкови

Пратите нас