Министар Шутановац примио новоунапређене генералe

19. 02. 2010

Министар одбране Драган Шутановац примио је данас новоунапређене бригадне генерале: Бранка Андрића, начелника Управе за организацију, Драгана Владисављевића, заменика директора Војнообавештајне агенције, Млађена Нишeвића, начелника штаба Команде за обуку, Срђана Новаковића, начелника Управе за општу логистику и Душана Стојановића, команданта 2. бригаде КоВ и уручио им указе о унапређењу.

 
Министар Шутановац је уз честитке истакао да ће заједничким снагама наставити да раде на спровођењу реформи система одбране какав држава Србија заслужује. Он је посебно нагласио важност завршетка процеса професионализације Војске Србије до краја ове године, који је приоритени задатак целог система одбране у наредном периоду.
 
Увођењем новог система вредности у будућности ће се много теже стицати високи чинови. Сходно томе министар је изразио очекивање да ће новоунапређени бригадни генерали наставити са подизањем угледа Војске Србије и професије.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 09.07.2019. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 9. јула 2019. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције за претходни период.

  • 14.06.2019. | Састанак министра одбране са будућим изасланицима одбране

    Министар одбране Александар Вулин разговарао је данас са официрима Војнообавештајне агенције, који ће у наредном периоду преузети дужност изасланика одбране Републике Србије у иностранству.

  • 14.06.2019. | Пријем код патријарха Иринеја

    Његова светост патријарх српски господин Иринеј примио је 12. јуна 2019. године у Српској патријаршији у Београду делегацију Војнообавештајне агенције на челу са директором бригадним генералом Зораном Стојковићем.

Важнији линкови

Пратите нас