Istorijat vojnoobaveštajne službe u Srbiji

Istorijat vojnoobaveštajne službe u Srbiji

14. 09. 2010

Ministar odbrane R. Srbije gospodin Dragan Šutanovac je 14.09.2010. godine u prostorijama Vojnoobaveštajne agencije obišao stalnu postavku na temu ''Istorijat vojnoobaveštajne službe u Srbiji'', koja je otvorena ovih dana. 

Sadržaj postavke obuhvata sledeće celine: Rukovodioci službe od njenog nastanka do danas, Istoriju izaslanstava odbrane, Istorijat razvoja službe i Tehnička sredstva i dokumente.

Brojne fotografije, dokumenti i predmeti ilustruju bogatu istoriju vojnobaveštajne službe u Srbiji.


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 29.03.2019. | Saopštenje o tribini o NATO agresiji

    U skladu sa Programom obeležavanja 20 godina od odbrane od NATO agresije, izaslanici odbrane Republike Srbije su u proteklom periodu organizovali niz događaja

  • 12.03.2019. | Pukovniku Rašeti francuski orden Nacionalnog reda za zasluge

    Nekadašnjem izaslaniku odbrane Republike Srbije u Republici Francuskoj pukovniku Zoranu Rašeti uručen je orden Nacionalnog reda za zasluge, u rangu viteza

  • 09.03.2019. | Ministar Vulin na Konferenciji izaslanika odbrane

    Sastanku u okviru Konferencije izaslanika odbrane Republike Srbije, održanom danas u Domu Garde na Topčideru, prisustvovali su ministar odbrane Aleksandar Vulin, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović i članovi kolegijuma ministra odbrane i načelnika Generalštaba.

Važniji linkovi

Pratite nas