Poseta stranih vojnih predstavnika

Poseta stranih vojnih predstavnika

02. 03. 2011

Dana 02.03.2011. godine u skolopu redovnih godišnjih aktivnosti, strani vojni predstavnici akreditovani u R. Srbiji, posetili su Vojnoobaveštajnu agenciju. U okviru posete Agenciji, obišli su deo stalne postavke o istorijatu vojnoobaveštajne službe u Srbiji. 

 
U ime zastupnika direktora i pripadnika VOA, goste je pozdravio puk Savičić koji ih je kratko upoznao o istorijatu zgrade u kojoj se nalazi Agencija zahvalivši im se na poseti i na tome što su obišli izložbu na koju su pripadnici VOA veoma ponosni.


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

  • 29.03.2019. | Saopštenje o tribini o NATO agresiji

    U skladu sa Programom obeležavanja 20 godina od odbrane od NATO agresije, izaslanici odbrane Republike Srbije su u proteklom periodu organizovali niz događaja

  • 12.03.2019. | Pukovniku Rašeti francuski orden Nacionalnog reda za zasluge

    Nekadašnjem izaslaniku odbrane Republike Srbije u Republici Francuskoj pukovniku Zoranu Rašeti uručen je orden Nacionalnog reda za zasluge, u rangu viteza

  • 09.03.2019. | Ministar Vulin na Konferenciji izaslanika odbrane

    Sastanku u okviru Konferencije izaslanika odbrane Republike Srbije, održanom danas u Domu Garde na Topčideru, prisustvovali su ministar odbrane Aleksandar Vulin, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović i članovi kolegijuma ministra odbrane i načelnika Generalštaba.

Važniji linkovi

Pratite nas