VOA logo

Пета седница Одбора за контролу служби безбедности

20. 06. 2014

Београд, 19. јун 2014. године - На 5. седници одржаној 19. јуна 2014. године, Одбор за контролу служби безбедности размотрио је и усвојио извештаје о раду Војнообавештајне агенције закључно са 31. мартом 2014. године.

Чланови Одбора су оценили да извештаји Војнообавештајне агенције пружају свеобухватан увид у најважније сегменте рада ове службе безбедности у извештајним периодима и пружили су пуну подршку даљем координираном и усклађеном раду служби безбедности на плану заштите националних интереса и спровођења безбедносно-обавештајне политике Републике Србије.

Након што је на 3. и 4. седници Одбор размотрио и усвојио Извештај о раду Војнобезбедносне агенције за период од 1. 10. 2013. године до 1. 04. 2014. године и Извештај о раду Безбедносно-информативне агенције за период од 1. 10. 2013. године до 31. 03. 2014. године, Одбор је усвајањем извештаја о раду Војнообавештајне агенције заокружио поступак разматрања извештаја о раду служби безбедности за протекли период, што представља обавезу Одбора у складу са Законом о основама уређења служби безбедности Републике Србије и Пословником Народне скупштине.

 

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 29.03.2019. | Саопштење о трибини о НАТО агресији

    У складу са Програмом обележавања 20 година од одбране од НАТО агресије, изасланици одбране Републике Србије су у протеклом периоду организовали низ догађаја

  • 12.03.2019. | Пуковнику Рашети француски орден Националног реда за заслуге

    Некадашњем изасланику одбране Републике Србије у Републици Француској пуковнику Зорану Рашети уручен је орден Националног реда за заслуге, у рангу витеза

  • 09.03.2019. | Министар Вулин на Конференцији изасланика одбране

    Састанку у оквиру Конференције изасланика одбране Републике Србије, одржаном данас у Дому Гарде на Топчидеру, присуствовали су министар одбране Александар Вулин, начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић и чланови колегијума министра одбране и начелника Генералштаба.

Важнији линкови

Пратите нас