Slika 1.jpg

Бивши руководиоци посетили Војнообавештајну агенцију

30. 10. 2015

Београд – Бивши руководиоци војнообавештајне службе посетили су данас Војнообавештајну агенцију (ВОА), где су им презентоване могућности Агенције када је у питању праћење кризних жаришта у иностранству.

Директор ВОА бригадни генерал Славољуб Дабић изразио је задовољство због традиционалне посете бивших руководилаца и оценио да је свако од њих током каријере допринео да Војнообавештајна агенција данас буде то што јесте.

„Имајући у виду да је посао обавештајаца тајна, ретко када им се јавно одаје почаст због успеха у раду, али ваше колеге које данас раде у ВОА знају колико сте ви жртвовали и дали држави“, нагласио је директор Агенције.

Од бивших руководилаца састанку су присуствовали Бранко Крга, Бранислав Аночић, Милорад Башарагин, Бранимир Миловановић, Радослав Шкорић и Здравко Јелисавчић.  


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 13.11.2018. | Бригадни генерал Стојковић на Конференцији SEEMIC

    Директор Војнообавештајне агенције бригадни генерал Зоран Стојковић учествовао је 7. новембра у Тирани на 10. годишњој конференцији

  • 09.11.2018. | Обележен Дан примирја

    У Војнообавештајној агенцији данас је свечаним постројавањем припадника ВОА обележен 11. новембар - Дан примирја у Првом светском рату.

  • 24.10.2018. | Трибина o војнoj дипломатији

    На штанду Министарства одбране и Војске Србије на београдском Сајму књига у уторак, 23. октобра, одржана је трибина

Важнији линкови

Пратите нас