Slika 1.jpg

Бивши руководиоци посетили Војнообавештајну агенцију

30. 10. 2015

Београд – Бивши руководиоци војнообавештајне службе посетили су данас Војнообавештајну агенцију (ВОА), где су им презентоване могућности Агенције када је у питању праћење кризних жаришта у иностранству.

Директор ВОА бригадни генерал Славољуб Дабић изразио је задовољство због традиционалне посете бивших руководилаца и оценио да је свако од њих током каријере допринео да Војнообавештајна агенција данас буде то што јесте.

„Имајући у виду да је посао обавештајаца тајна, ретко када им се јавно одаје почаст због успеха у раду, али ваше колеге које данас раде у ВОА знају колико сте ви жртвовали и дали држави“, нагласио је директор Агенције.

Од бивших руководилаца састанку су присуствовали Бранко Крга, Бранислав Аночић, Милорад Башарагин, Бранимир Миловановић, Радослав Шкорић и Здравко Јелисавчић.  


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 29.03.2019. | Саопштење о трибини о НАТО агресији

    У складу са Програмом обележавања 20 година од одбране од НАТО агресије, изасланици одбране Републике Србије су у протеклом периоду организовали низ догађаја

  • 12.03.2019. | Пуковнику Рашети француски орден Националног реда за заслуге

    Некадашњем изасланику одбране Републике Србије у Републици Француској пуковнику Зорану Рашети уручен је орден Националног реда за заслуге, у рангу витеза

  • 09.03.2019. | Министар Вулин на Конференцији изасланика одбране

    Састанку у оквиру Конференције изасланика одбране Републике Србије, одржаном данас у Дому Гарде на Топчидеру, присуствовали су министар одбране Александар Вулин, начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић и чланови колегијума министра одбране и начелника Генералштаба.

Важнији линкови

Пратите нас