Slika 1.jpg

Бивши руководиоци посетили Војнообавештајну агенцију

30. 10. 2015

Београд – Бивши руководиоци војнообавештајне службе посетили су данас Војнообавештајну агенцију (ВОА), где су им презентоване могућности Агенције када је у питању праћење кризних жаришта у иностранству.

Директор ВОА бригадни генерал Славољуб Дабић изразио је задовољство због традиционалне посете бивших руководилаца и оценио да је свако од њих током каријере допринео да Војнообавештајна агенција данас буде то што јесте.

„Имајући у виду да је посао обавештајаца тајна, ретко када им се јавно одаје почаст због успеха у раду, али ваше колеге које данас раде у ВОА знају колико сте ви жртвовали и дали држави“, нагласио је директор Агенције.

Од бивших руководилаца састанку су присуствовали Бранко Крга, Бранислав Аночић, Милорад Башарагин, Бранимир Миловановић, Радослав Шкорић и Здравко Јелисавчић.  


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 09.07.2019. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 9. јула 2019. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције за претходни период.

  • 14.06.2019. | Састанак министра одбране са будућим изасланицима одбране

    Министар одбране Александар Вулин разговарао је данас са официрима Војнообавештајне агенције, који ће у наредном периоду преузети дужност изасланика одбране Републике Србије у иностранству.

  • 14.06.2019. | Пријем код патријарха Иринеја

    Његова светост патријарх српски господин Иринеј примио је 12. јуна 2019. године у Српској патријаршији у Београду делегацију Војнообавештајне агенције на челу са директором бригадним генералом Зораном Стојковићем.

Важнији линкови

Пратите нас